Sıla 'dan İmkansız Şarkısının Sözleri Vaveyla Bu konu; Sıla İmkansız şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir önce ama sayfamızda Sıla 'nın son albümü Vaveyla 'dan Panik Hamle şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmıştık Bu sayfamızda da yeniden benzer albümden İmkansız şarkısının sözleri ile sizlerleyiz 1549246202 1549246202 siladanimkansizsarkisininsozlerivaveyla5c579eff14628siladanimkansizsarkisininsozlerivaveyla5c579eff14628siladanimkansizsarkisininsozlerivaveyla5c579eff14628 Sıla İmkansız Şarkısı Vaveyla Batık bir gemi ay, gök sakin Gün suskun, biz ağırbaşlı Çare yoksa; senin yüzünden Sarındık sözde Bembeyaz karanlık hayatın o perçemi Kaçaksak; benim yüzümden Varlığı belirsizin Anlaşılabilir mı yokluğu? Hangi dil anlatmaya yetkin yeterince, sonsuzu? İmkansız, inanmam yalvarırım dayanmam Can bu yıkık dökük, kırık dökük Yapma olmaz İmkansız inanmam yalvarırım dayanmam Can bu yıkık, kırık dökük Yapma olmaz Senle ben sadeceyiz Nihayet arbedeyiz Üveysek; hiç hitabe Ah benim deli goncam Ufku babasız, kara gecem Dengim benim dengesizim Varlığı belirsizin Anlaşılabilir mı yokluğu? Hangi dil anlatmaya yetkin yeterince, sonsuzu? İmkansız inanmam yalvarırım dayanmam Can bu yıkık, kırık dökük Yapma olmaz İmkansız inanmam yalvarırım dayanmam Can bu yıkık dökük, kırık dökük Yapma olmaz