Sılagol şarkı sözü sıla gol sözleri sıla şut sözleri şut şarkı sözü oturduğumuz yerden konuşmuyomuşuz Sılanın yeni albümünün bütün şarkıları melekler mekanında 1549253157 1549253157 silagolsarkisozu5c57ba29bc054silagolsarkisozu5c57ba29bc054silagolsarkisozu5c57ba29bc054 SılagolYetti bu vicdan muhasebesi Oldu olmadı muhakemesi Geçtik iyisinden vasatından Aa düpedüz semt baskısı Bitmedi gitti it dalaşı Sıyırttık aklımızın çeperinden Büyüdü çocuk döndü devran İlla diyosan hodri meydan Ben hazırım yok korkum senden Paşam bundan böyle kork benden Napıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz Sağ gösterip sol vurmuyomuşuz O şutu çekip golü atamıyorsak Pek oturduğumuz yerden konuşmuyomuşuz Sıska mı kalsın hayallerimiz Ne münasebet ast yapabiliriz Alıkoyma beni kolumdan yolumdan Önceden olsa bambaşka düşünürdüm Derdime eklerdim üzülürdüm Oh be günaydın hadi marş marş Büyüdü çocuk döndü devran İlla diyosan hodri meydan Ben hazırım değil korkum senden Koçum bundan böyle kork benden Napıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz Sağ gösterip sol vurmuyomuşuz O şutu çekip golü atamıyorsak O Kadar oturduğumuz yerden konuşmuyomuşuz