B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 14 Eyl 2024 #1 Sıla İmkansız Şarkı Sozu Sıla İmkansız Sozleri Batık bi gemi, ay, gok sakin, Gun suskun, biz sakin, Care yoksa senin yuzunden Sarındık guya bembeyaz, Karanlık hayatın o percemi Kacaksak benim yuzumden Varlığı belirsizim, Anlaşılır mı yokluğu Hangi dil anlatmaya yetkin Yeterince sonsuzu İmkansız, İnanmam Yalvarırım, dayanmam Can bu yıkık, kırık dokuk Yapma olmaz İmkansız, İnanmam Yalvarırım, dayanmam Can bu yıkık, kırık dokuk Yapma olmaz Senle ben sadeceyiz Nihayet arbedeyiz Uveysek hic konuşma Ahh benim deli goncam, Ufku yetim kara gecem, Dengim benim dengesizim Varlığı belirsizim, Anlaşılır mı yokluğu ? Hangi dil anlatmaya yetkin Yeterince sonsuzu İmkansız, İnanmam Yalvarırım, dayanmam Can bu yıkık, kırık dokuk Yapma olmaz İmkansız, İnanmam Yalvarırım, dayanmam Can bu yıkık, kırık dokuk Yapma olmaz
Sıla İmkansız Şarkı Sozu Sıla İmkansız Sozleri Batık bi gemi, ay, gok sakin, Gun suskun, biz sakin, Care yoksa senin yuzunden Sarındık guya bembeyaz, Karanlık hayatın o percemi Kacaksak benim yuzumden Varlığı belirsizim, Anlaşılır mı yokluğu Hangi dil anlatmaya yetkin Yeterince sonsuzu İmkansız, İnanmam Yalvarırım, dayanmam Can bu yıkık, kırık dokuk Yapma olmaz İmkansız, İnanmam Yalvarırım, dayanmam Can bu yıkık, kırık dokuk Yapma olmaz Senle ben sadeceyiz Nihayet arbedeyiz Uveysek hic konuşma Ahh benim deli goncam, Ufku yetim kara gecem, Dengim benim dengesizim Varlığı belirsizim, Anlaşılır mı yokluğu ? Hangi dil anlatmaya yetkin Yeterince sonsuzu İmkansız, İnanmam Yalvarırım, dayanmam Can bu yıkık, kırık dokuk Yapma olmaz İmkansız, İnanmam Yalvarırım, dayanmam Can bu yıkık, kırık dokuk Yapma olmaz