bilgiliadam
Yeni Üye
Sıla Köşe Yastığı Şarkı Sözü isteyenler için burada! Sıla Köşe Yastığı Sözleri Sıla Köşe Yastığı Şarkı Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve Sıla seven bütün davetli arkadaşlar, bu yazımızda Sıla'nın sevilen parçalarından Köşe Yastığı şarkı sözleri sunuyor ve bizden Sıla Köşe Yastığı şarkısı sözleri isteyen tüm arkadaşlarımızı bu sayfamıza misafir etme ediyoruz 1549246622 1549246622 silakoseyastigisarkisozuisteyenlericinburada5c57a0a243656silakoseyastigisarkisozuisteyenlericinburada5c57a0a243656silakoseyastigisarkisozuisteyenlericinburada5c57a0a243656 Hiç aklıma kazanç miydi Takıldım kaldım ona Bıraktım işi gücü Mihrabım yere geçti Bozuldu yuvamın mert sözü Bozuldu yuvamın mert sözü Bir izmirliye vuruldum Tanısanız, anlarsınız Kapandı mevzu desem Kuyruklu yalan olur Anlatsam ağlarsınız Oof anlatsam ağlarsınız Nurlu yok düşüncesi Adapsız makam şarkıları Ağrılarıma köşe yastığı Olmaz tekrar bi başkası Nurlu yok düşüncesi Ben düşlerine toz bezi Tutturdum o diye illede Yangında kül en güçlüsü Nurlu yok düşüncesi Adapsız makam şarkıları Ağrılarıma köşe yastığı Olmaz tekrar bi başka biri