Genç ve güzel oyuncu Sinem Kobal güzelliğiyle ekranlarda olsun katıldığı davetlerde olsun göz dolduruyorPeki Güzel oyuncunun bu güzelliğinin sırrı ne hiç merak ettinizmi bayanlar işte sizlere Sinem Kobal'ın Güzellik Sırları Kendi sözleri ile yaptığı açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz
Saç ve makyajla uğraşmaktan keyif aldığını söyleyen hoş oyuncu saç ve makyaj konusunda arkadaşlarının el becerisi olduğunu söylediklerini sözlerine ek ediyorGüzel oyuncu keza Birilerini hazırlamayı fazla sevdiğini söylüyorSinem Kobal Saçlarına evde kesintisiz bakım yaptığını söyleyen hoş oyuncu yıkıntıilginç bir teknik kullandığını da belirtti
Fiilen saçlarımızı kuruturken zeka yıpratıyoruz, bu yüzden bakım yaptırmak epey önemli Zamanım varsa kuaföre giderim, yoksa evde kendim natürel yağlarla maskeler hazırlarım Bilhassa aktarlarda satılan yılan yağı'ile saç bakımı yapmanın faydasını görüyorum Ayrıca saçı besliyor, ve keza de uzamasını hızlandırıyor Yağın kokusu biraz kötü ama buna değiyor diye sözlerine ekliyor
Sinem Kobal yılan yağı kokusundan kurtulmanın yöntemini de şu şekilde açıklıyorbakım akabinde yıkarken evvela saç kremi, sonrasında şampuan, sonrasında bitmiş saç kremi uyguluyorum Böylece saç uyguladığım maskeden daha basit arınıyor diyorSinem Kobal Zaten setlerde sürekli makyajlı olduğu için makyaj yapmaya gerek duymadığını söylüyor Sadece bir dudak nemlendiricisi ve maskara uyguluyorum diyor *