Son Konu

Sinem Kobal'ın Guzellik Sırları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imagessinemkobalinguzelliksirlari5adfc4efdae6a

Genc ve guzel oyuncu Sinem Kobal guzelliğiyle ekranlarda olsun katıldığı davetlerde olsun goz dolduruyorPeki Guzel oyuncunun bu guzelliğinin sırrı ne hic merak ettinizmi bayanlar işte sizlere Sinem Kobal'ın Guzellik Sırları Kendi sozleri ile yaptığı acıklamayı aşağıda bulabilirsiniz

Sac ve makyajla uğraşmaktan keyif aldığını soyleyen guzel oyuncu sac ve makyaj konusunda arkadaşlarının el becerisi olduğunu soylediklerini sozlerine ilave ediyorGuzel oyuncu ayrıca Birilerini hazırlamayı cok sevdiğini soyluyorSinem Kobal Saclarına evde surekli bakım yaptığını soyleyen guzel oyuncu enteresan bir teknik kullandığını da belirtti

Aslında saclarımızı kuruturken dahi yıpratıyoruz, bu yuzden bakım yaptırmak epey muhim Zamanım varsa kuafore giderim, yoksa evde kendim tabii yağlarla maskeler hazırlarım Ozellikle aktarlarda satılan yılan yağı'ile sac bakımı yapmanın faydasını goruyorum Hem sacı besliyor, ve hem de uzamasını hızlandırıyor Yağın kokusu birazcık kotu fakat buna değiyor diye sozlerine ekliyor

Sinem Kobal yılan yağı kokusundan kurtulmanın yontemini de şu şekilde acıklıyorbakım akabinde yıkarken evvela sac kremi, sonrasında şampuan, sonrasında tekrar sac kremi uyguluyorum Boylece sac uyguladığım maskeden daha basit arınıyor diyorSinem Kobal Zaten setlerde devamlı makyajlı olduğu icin makyaj yapmaya gerek duymadığını soyluyor Sadece bir dudak nemlendiricisi ve maskara uyguluyorum diyor

Üst Alt