Son Konu

Şirin Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Şirin Sozler 2019
Şirin Sozler

Şirin Sozler 2019

Senin gibi Şekeri Cayımda icerim super şekerli, hasta ettin beni kendine Seviyorum Seni Delice

Seni Severken Şeker hastası Oldum Sen benim tek ilacımsın Ama Hasta Eden Tek Varlığımsın

Hayat Suslu Sozler yazmadım asla, seninle imza attım butun anılarıma seninle cıktım seninle kurdum şirin bir dunya kendi hayatıma

Sessiz Gidişle Değil Seninle Mutluluk Cığlıkları Atmak istiyorum Aşkım

Bir Guzel Sozun yetiyor inan Bana Şirin Sozlerinle Yaşıyorum hayata Donuyorum o Anda Sessiz kalma uzuluyorum Sonra

Şirin Sozlum, Guler Yuzlum Seviyorum Seni cennet gozlum

Yemekten sonra iştahım kacıyor neden acaba?

Sen sımarık son derece uyuz ukala biri olsaydın seni yinede cok severdim be gulum!!

Sana Soylenmemiş Sozler Soylemek istiyorum Ama iLk Once Dinle beni, Sana Kimseye Vermediğim kalbimi vermek istiyorum Ama iLk once Sev beni

Sana Karıcım Demek istiyorum Bu hayatta sevgili oyunları bitti hayatımızda Benim eşim Ol koLen Olayım Yanında

Sen benzemezsin kimseye hic bir nesne ile tarif edemem seni sen beyaz bir meleksin ancak sevgimden sen anlarsın biriciğim

Kuresel ısınma Gibisin Aşkım Seninle Buz Tutan kalbim Eridi Sularını Sevinc Gozyaşları iLe Boşalttım Şimdi Sadece Senin icin varım bebeğim

Sen hayatımda tek başına iktidara Gelmiş tek Sevgisin Butun organlarım Seninle Mutlu huzurlu Sensin benim Başkanım Seninle hayatım Mutlu Başkanım

Senin icin ne Soz Ezberledim ne Şarkı Ezberledim, Senin icin ne Sozler Yazdım ne şarkılar Besteledim ne şiirlerde Adına Maniler yazdım, Seni kendime Yazdım yazacak yer Arıyorum Seviyorum Seni Bebeğim

Bu kadar Şirin olmak Zorundamısın, Beni benden Almak Hoşunamı gidiyor? o zaman Al Seninim Bir Sende Atıyor Kalbim Seninle Yaşıyorum Sevgi Ciceğim

Üst Alt