Son Konu

Sistem Geri Yukleme Yapamıyorum

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Arkadaşlar sistem geri yukleme yapamıyorum Geri yukleme başlıyor ama son anda yuklenemedi diyor Ne yapmam gerekir

Cevap: Sistem Geri Yukleme Yapamıyorum

Bir program veya surucunun yuklenmesi bazen Windows'un yavaş veya beklemeyen bir şekilde calışmasına neden olabilir Sistem Geri Yukleme, bilgisayarınızın sistem dosyalarını ve programlarını her şeyin yolunda gittiği bir zamana dondurerek sorun giderme icin saatlerce cabalamanızı potansiyel olarak onleyebilir Belgelerinizi, resimlerinizi ve diğer verilerinizi etkilemez

Windows 7'de daha fazla sistem geri yukleme noktası oluşturabilir ve kişisel bilgisayarınız geri yuklendiğinde hangi dosyaların kaldırılacağını veya ekleneceğini kesin olarak gorebilirsiniz

Daha fazla koruma icin, Sistem Geri Yukleme'yi epostaların, resimlerin, belgelerin ve diğer kişisel dosyaların guvenliğini sağlamaya yardımcı olmak uzere tasarlanan Yedekleme ve Geri Yukleme ile birlikte kullanın
Sistem Geri Yukleme'yi kullanmak icin

Geri Yukleme'yi başlatmadan once tum acık dosyaları kaydedin ve butun programları kapatın Sistem Geri Yukleme bilgisayarınızı yeniden başlatır

Başlat duğmesini Başlat duğmesinin resmi tıklatarak Sistem Geri Yukleme'yi acın Arama kutusuna Sistem Geri Yukleme yazın, ardından arama sonucları listesinde Sistem Geri Yukleme'yi tıklatın Yonetici izni gereklidir Yonetici parolası veya onay istenirse parolayı yazın veya onay verin

Bir geri yukleme noktası secmek ve bilgisayarınızı geri yuklemek icin sihirbazdaki adımları takip edin

Üst Alt