Son Konu

Sitem Sozleri Face

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Face Sitem Sozleri

ALT :wwwupluploadssitemsozleri44025sitemsozleri44025ALT

Donmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden opmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim

Oyle kolay değil benden kurtulman, hesabım bitmedi daha seninle, ocumu almazsam haram yaşamak, hesabım bitmedi daha seninle

Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi donup ardıma bile bakmam Bir zamanlar uğruna dunyaları yakardım şimdi şerefsizim kibrit bile cakmam!!

Aşkımız şu uzerine yazılan bir masaldı, goz kırpımı kısalığında kelebeğin omru uzunluğundaydı Kalbimizde bir omur boyu cekeceğimiz yaralar bıraktı

Seni Ozlemek İstemiyorum Ben Yaşamak İstiyorum

Olum Gaz Pedalına Basan Ayakta,Hayat Direksiyonu Tutan Kollardadır Bunun Eğlencesi ise; Olumune Basıp Hayata Tutunmaktır

Şuanda mesaj atmasını istediğiniz kişi inşallah size mesaj atar Sabaha kadar konuşursunuz

Hic beklemediğin bir anda biri birden gelip, Herşeyi duzeltmiş ve seni mutlu etmişse, Fazla heyecalanma Gidecek O, hemde birdenbire Hemde herşeyi mahvedecek şekilde

Bi hayli kırgınım Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden Belki hayata, belki kendime, belkide dilimden duşmeyen keşkelere

Ailenizi sevin, buyumekle okadar meşguluz ki coğu zaman onlarında buyuyup, yaşlandığını unutuyoruz

Keşke Diyorum Kendime Yaşadığın Hayat Gibi Sende Gercek Olsaydın Yalanların Ve İğneliyici Lafların İcinde Kaybolmasaydın Belki Değerin Olurdu Gozlerimde

Suskunluğum Korkumdan Değil Karşımdakinin Adam Olmamasındandır

Ne yeniden yaşamak mumkun, Ne de yaşadıklarını silebilmek Onemli olan ilk defa değil, Son defa sevebilmek

Üst Alt