Sitem sözleri 2019 Sitem Sözleri, Kısa Sitem Sözleri, Yeni Sitem Sözleri 2019 Ona karşısında sitem dolusunuz ve bunu bir türlü dile getiremiyorsunuz Sizin yerinize biz bilgilihocamcom olarak en iyi sitem sözlerini bir araya getirdik arkadaşlarım Artık ona söyleyemediğinizi mesaj olarak atabilirsinizsitemsozleri20195c55706602ecbpngalt :cici: 1549103201 1549103201 sitemsozleri20195c557066065ecsitemsozleri20195c557066065ec sitemsozleri20195c557066065ec Okdara Çok Seviyorumki Seni Ne Onzur Kaldı Ne Kibir, Ey Sevgili Bu Sitemlerim Sana Gülme Bu Acayip Sevdaya… Ağlarım Arkadaş Olduğum gecelerime, Sayende Gecelerş Buldum Kendimde, Seni Düşünüp içiyorum her Gece, Duy Sesimi Sevgili Bitsin Bu Acımasızlık… Yaralı kalbim Seninle Düzelir Tekrar Sevgilim, a$k Denilen Duyguyu Seninle iÇerim, Bu SözlerimLe Kendimi avunma Ederim Sevgilim… Dünya Dönüyor Yine , Sevgimiz parçalandI her parçası Bir yerde, kalbimin Atışları kesiliyor Seni görünce, Gururum Ayaklarının Aşağıda Sevdim Seni Delice… Birkere Dahi Olsa Anlamanı beklerdim içimdekileri Hep hayata Vurdum Sözlerimi yaşam Anladı Ama Sen Anlamadın içimde Sana Olan Sevgimi! Daima Dertlerim Olunca Bırakıp Gider Dostlarım beni Defalarca yalnızları Oynarım Sessiz Gecelerimde, Her Yüzüm Güldüğünde Dostum Olur Yanımda Ozaman Arkadaş Olduklarınız Hatırlar Hepsi Güler yanımda, Sadeec Ağladığım Zamanlar Yokturlar Yanımda! Yaşamak için geldiğim bu dünyada sürünerek Aşkı öğrettin bana Teşekkür Ediyorum Sana Aşk Yaşamakmı? Sevgimi? oNlar nedir Hiç tatmadım hayatımda Defalarca yarınlara Bıraktı Aşkım beni Her Zaman Yarınları Bekledim şayet Döner Geri! Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın Sadakatsiz Aşkım Dünya döndükçe sen defalarca bana DÖNMEYE Başını her yastığa koyduğunda beni GÖRMEYE Her kahkahamda göz yaşı DÖKMEYE Ben yaşadıkça sen ÖLMEYE Mahkumsun Seni Sevdim Delice, her Gece Soruyorum Kendime Ya Biterse Diye, Bitsede Sewgin Saygı DuyarIm Gönlüne, üzüLürüm Sana Böyle Sevgili Bulamazsin Bu tarihte!!! Dostumuzu Sevdik Yılan Oldu Bize, Arkadaşımız Dedik Alt BaktI Sevgilimize, Bu Sözlerim gelsin Dost Bildiklerime, Yalanları Oynamışız Bu Alemde… Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim Elin kızı için değermi dediler, meğerse değmezmiş