Sitem Sozleri 2019
Sitem Sozleri 2019
Sitem Sozleri yeni
Sitem Sozleri kısa
Sitem Sozleri 2019
Birkere Dahi Olsa Anlamanı beklerdim icimdekileri Hep hayata Vurdum Sozlerimi hayat Anladı Ama Sen Anlamadın icimde Sana Olan Sevgimi!
Hep Dertlerim Olunca Bırakıp Gider Dostlarım beni Hep yalnızları Oynarım Sessiz Gecelerimde, Her Yuzum Gulduğunde Dostum Olur Yanımda Ozaman Dost Olduklarınız Hatırlar Hepsi Guler yanımda, Sadeec Ağladığım Zamanlar Yokturlar Yanımda!
Yaşamak icin geldiğim bu dunyada surunerek Aşkı oğrettin bana Teşekkur Ediyorum Sana
Aşk Yaşamakmı? Sevgimi? oNlar nedir Hic tatmadım hayatımda Hep yarınlara Bıraktı Aşkım beni Hep Yarınları Bekledim belki Doner Geri!
Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye uzuluyorsun dediler, gonul verdim dedim Elin kızı icin değermi dediler, meğerse değmezmiş
Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dunyamı yıktın Vefasız Aşkım
Dunya dondukce sen hep bana DONMEYE Başını her yastığa koyduğunda beni GORMEYE Her kahkahamda goz yaşı DOKMEYE Ben yaşadıkca sen OLMEYE Mahkumsun
Seni Sevdim Delice, her Gece Soruyorum Kendime Ya Biterse Diye, Bitsede Sewgin Saygı DuyarIm Gonlune, uzuLurum Sana Boyle Sevgili Bulamazsin Bu tarihte!!!
Dostumuzu Sevdik Yılan Oldu Bize, Arkadaşımız Dedik Yan BaktI Sevgilimize, Bu Sozlerim gelsin Dost Bildiklerime, Yalanları Oynamışız Bu Alemde
Okdara Cok Seviyorumki Seni Ne Onzur Kaldı Ne Gurur, Ey Sevgili Bu Sitemlerim Sana Gulme Bu Garip Sevdaya
Ağlarım Dost Olduğum gecelerime, Sayende Gecelerş Buldum Kendimde, Seni Duşunup iciyorum her Gece, Duy Sesimi Sevgili Bitsin Bu iŞkence
YaraLı kalbim Seninle Duzelir Yine Sevgilim, a$k Denilen Duyguyu Seninle iCerim, Bu SozlerimLe Kendimi teselli Ederim Sevgilim
Dunya Donuyor Yine , Sevgimiz parcalandI her parcası Bir yerde, kalbimin Atışları kesiliyor Seni gorunce, Gururum Ayaklarının Altında Sevdim Seni Delice