iltasyazilim
Yeni Üye
Bir kizdan hoslaniyorum hoslandigim kiz bana herkezin icinde seni benden baskasi sevemez diye bir söz etti ve bunu bir kac kere tekrarladiDaha sonradan bigun ben bununla tartisirken benim sinirlendigimi gordu ve bana sarilarak hayatim filan dedisokak ortasında koluma girerek yürüdüBu davranışları hoslantiya ibaret fakat hoslanan bir kisi niçin yanimdayken su cocuk yakisikli filan diyo bir defasinda kafede arkadaslarla oturuken (kizerkek) kiz arkadasina bi cocuktan bahsetti benim yanimda !!! Bende duymamazliktan geldim sonradan onun arkadasi ağırbaşlı ağırbaşlı filan dedi oda bende saka yaptim zaten dedi Bunlari beni dememek icin mi soylemis olabilir mi yada benim dikkatimi mi cekmeye calisiyor
Kizi anlatayim; birazcık populer ama iyi birisi acaba benimle sakalasiyor mu ? Yada konusma tarzim veya kisiligim geregi dikkatini cekmis olabilir miyim ?
suan farkli illerdeyiz iki gun once mesaj attim birazcık konustuk annemle tartistim dedi bende pozitif rahatsiz etmeyim diye tamm dedim ondan sonradan yeniden mesaj atmadm ve ben farkli ile gitmeden once baya bir mesajlastik ve hatta onu hastalandiginda doktora bile goturdum Benimle oynuyo mu? Gercekleri soylerseniz bende bundan daha sonra ona gore yaklasim sergilicem
Edit:telefondan yaziyorum yazim ve imla hatalarindan dolayi ozur dilerim
Kizi anlatayim; birazcık populer ama iyi birisi acaba benimle sakalasiyor mu ? Yada konusma tarzim veya kisiligim geregi dikkatini cekmis olabilir miyim ?
suan farkli illerdeyiz iki gun once mesaj attim birazcık konustuk annemle tartistim dedi bende pozitif rahatsiz etmeyim diye tamm dedim ondan sonradan yeniden mesaj atmadm ve ben farkli ile gitmeden once baya bir mesajlastik ve hatta onu hastalandiginda doktora bile goturdum Benimle oynuyo mu? Gercekleri soylerseniz bende bundan daha sonra ona gore yaklasim sergilicem
Edit:telefondan yaziyorum yazim ve imla hatalarindan dolayi ozur dilerim