Son Konu

Sizce ne yapamalıyım !AÇIKLAMA!

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Benim 17 aylık ileri düzeyde ilişkim olduİlişkimizde bir sorun vardı o da kankasıydı çocukluktan beri görüştüğü ayrıca ailecekte görüştüğü bir kişiydiBen bunu birincil başlarda bayağı karşıladım kıskançlık yapmadım fakat zaman geçtikçe fotoğraflarını gördüm yazıştığı yazıları gördüm arkadaşlıktan kankalıktan ilerdeydiBu gördüğüm fotoğraf benle çıkmadan önce çekilmişti ve yanağından öpmüş böylece fotoğraf edilmişti neyse dedim önceden yaşanılmış birşey deyip huzursuzluk çıkartmadım ve görüşmesini istemedimDaha sonra bir site üzerinden yazılarını yakalım yürek koymuşlardı birbirlerine falan aradım bağırdım içimdeki bütün kızgınlığı kıskançlığı döktüm tekrardan mülâkat dedim ne dediysem cilalı dedi alttan aldı o olayda böle kapandı(bu vesileyle rehberinden onun numarısını bir türlü sildiremiyodum telefon rehberinde kanka olarak kayıtlıydı ismini bile değiştittiremiyordum)Aradan baya bir mühlet geçmişti bu olayla ilgili hiçbir reng vermedi bana aleyhinde fakat ben bir şeyler olduğunu hissediyordumArkadaşlık sitesinden onu kardeşlikten çıkarıp silmesini istedim yapmadı bir şekilde ikna ettim o gün gelip buluştuğumuzda internet cafeye gidelim dedim silmek içinKankasını silcem demesine rağmen silmeyelim dondurdum arkadaşlık sitesini şifreyide kafadan attım açamam dedi kapansın konu demeye getirdiTabi ben üsteledim kapatmadım konuyu bir şekilde cafeye gittik açamam siteyi şifreyi bilmiyorum dedi daha sonra bende arkının sitesinden aç kankanın sayfasına bakayım eğer senle ilgili birşey yoksa bu olay kapansın dedimÖylelikle açtı arkadaşının sitesini resimlerini bir gezeyim dedim ve gece vakti bir cafe önünde 3 kız 3 erkek bir poz ve kankası buna kolunu atıp sarılmışDelirdim kendime etken olmakta fazla zorlandım lakin bir o kadarda ona karşı çook sakindim ve cafeden çıktık bir yere oturduk konuştuk ne bir özür diledi nede görüşmicem bir daha onunla dedi sonradan ben dedim kankana msj at röportaj selamlama zeka verme yaz dedim zorlukla bu msjı attırdımErtesi gün buluştuk ve bu konu açıldı ona güvenmediğimi belirli ettim akşamına ayrılmak istediğini benimle yapamıyacağını söledi arayıp bir şekilde ikna ettim bu düşüncesinden uzaklaştırdımErtesi gün bir daha buluştuk yine güvenmediğimi kelimelerimle hareketlerimle belirli ettim oda bu hareketlerime karşı hiç tepki vermediSonra tekrardan ertesi günü yeniden buluştuk sinemaya falan gittik yemek yemek yedik hiçbirşey yoktu onu otobüse bindirip eve geldim bir kaç saat evde oyalandım ve msj attı bugün fazla düşündüm bundan böyle birlikte olamayız ben sininle yapamam artık sana ne dek fazla değerinde verdiğimide gördüm sorun kalmadı hattımı kırıyorum yeniden beni arama bizim buralarada gelme Allaha itimat ol diye bir msj attıÖyle bir kaldım aradım hattı kapalıydı ve hala dahada kapalı bundan 3 gün önce aramış kardeşim çıkmış telefona yok evde falan demiş aradan 4 gün geçti hala daha aramadı ne yapmalıyım bayada kötüyüm içkiye vurdum kendimi bayada üzülüyorum(Fazla karşık oldu kusuruma bakmayın) ne yapmalıyım ? yorumlarınızı bekliyorum fenayım beyler

Üst Alt