Son Konu

size aşık oldum!

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
size aşık oldum! bir zamanlar uzaktan ülkelerin birinde çok yakışıklı bir prens yaşarmışAncak prens daha küçükken ülkedeki fena kalpli cadının lanetine uğramış ve üzerindeki bu lanet yüzünden,her yıl yalnızca bir sözcük konuşabiliyormuşMesela prens iki kelime söyleyeceği zaman,bir sene her tarafında susuyor,bu nedenle ertesi yıl da iki kelime söyleme hakkı oluyormuş Bir gün,bu yakışıklı lakin şanssız prens nehir kenarında otururken bundan başka bakmış karşıda ufak bir kulübe,kulübenin bahçesinde muhteşem bir kızSaçları altından daha sarı,gözleri gökyüzünden daha mavi,dudakalrı kirazdan daha kırmızıymışPrens,bu güzelliği görünce aklı başından gitmiş, o anada aşık olmuşİki sene byunca konuşmamaya karar vermiş,ikinci yılın sonunda kıza Çok güzelsinizdiyebilmek için Fakat iki yılın dolduğu gün,prensin içindeki bu alev daha da büyümüş ve kıza Size aşık oldumaramak için yanıp tutuşur olmuşBöylece ÇOK,GÜZELSİNİZ,SİZE,AŞIK OLDUMToplam beş kelimeyi söyleyebilmek için,geçen iki yılın gerisinde üç sene daha konuşmamayı göze almış Beş yılın sonunda prens konuşmak için hazırlanmış olduğu sırada,aniden muhteşem güzel ve zarif kızla evlenmeyi,onu sarayının prensesi yapmayı ne dek istediğini fark etmişBöylece FAZLA,GÜZELSİNİZ,SİZE,AŞIK,OLDUM,BENİMLE,EVLENİR MİSİNİZ Toplam yedi kelime söyleyebilmek için beş yılın ardından iki yıl daha sabretmeye karar vermişVe prens bu platonik duygularla yedi koskoca yılı tamamladığı gün,bundan böyle dünyanın en heyecanlı ve en mutlu erkeği olarak kızın yaşadığı kulübeye koşmuşKız tekrar kulübenin bahçesinde otururken,kitap okuyormuşPrens elindeki tek kırmızı gülü kıza uzatmış ve sormuş: ÇOK GÜZELSİNİZ,SİZE AŞIK OLDUM,BENİMLE EVLENİR MİSİNİZ?Kız başını kaldırıp prense bakmışKulaklarını örten altın sarısı saçlarını geriye atmış ve prense: PARDON?  

Üst Alt