iltasyazilim
Yeni Üye
Gothic nickler
öbür olan nickler
güzel degişik nickler
Şizofreni Nickler
Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni
Kanayan yaralarına kan dursun die diğer bedenler basarsan mikrop kaparsın!!
enjekte eddim bütün hayallerimi karanlıaaa!!!
aydınlıın hapsolduu karanlıında ösgür bırakıldıı yerde son çırpınışları ruhumun
Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLiõLmek iStiyør øLemiyøRum
Ciqlik iStiyør kuLaklarimya atmaLi Içten yada attirmaLi derinLerden!?
Ruh um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît
dehşet ve aCıNın biRLeşimiYim Ben Ağlamak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM
tahta tekerleklerle vücut taşıorlar,
cesetlerin bazıları yaşıorlar
cesetler bi daa ölmckler,
cesetler gerie dönmicekler!
Hayallerim var reel olmayan, umutlarım var bir türlü hayallerime ulaşamayan, bir sevdiğim var uzak bile görülmeyen, bir derdim var çaresi ölüm olan
''Hep İçiNe ataN , hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen , Mutluluk roLü oyNayaN kız , artK roLüNü İyi oynayaMıyoR''
daha da sessizleşiyorum her geçen günde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi fark ettiğimde
ölüm yeniden aynı yerde aynı saatte çıktı karşıma fakat bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştün
Yeniden Tasa,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur
YaLnız Yaqmur Yagdığında Séwiyorum ßu Şehrin InsanLarını ,, Herkésin Yüzü Gözü IsLaq ßaşLarı Egik ßenim H£p oLdugum GiBi
Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu
Anné,kücükkén ßi yérim acıınca
öpimmdé gcsin dérdin ya
KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn
Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim ayrım; yaLnızLık Şu Anda tek başıma odamdaym, soğuk we karanLık!
ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi
ölmek için sebebim Yoq Ama yasamaq İçİNdE SINIRDAYIM
ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın!
hayat bir kez daha ağıtlar yakıyor günahlarımaaynaların aykırı titreşimlerinde görüyorum ruhunuTutunmaya çalıştıkça nefeslerime ellerin itiyor beni tekrar kendi içime ve sözlerinle baş başa kalıyorum
göglerin inleyen efendisi,çağıldayan ruhunla varlığıma lanetini üfle birkez dahaüfle oysa asırlardır kendi karanlığında çürümeye mahkum edilen bu ucube tenimin her bir hücresi son defa kavrulsun ve acılı kıvranışlarım amaç bulsun
Yalnızım yapayalnız hayat yolunda olur ya arkamdan gelenler var fakat bakmazlar bana , beni güldürün fakat ağlarım ben bedenim alışılmış ne de olsa*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak dek zordur Onu düzeltmek ise batan güneşe dokunmak dek zordur Sen o suya yazı yazdın Şu Anda güneşin batmasını bekle *
öbür olan nickler
güzel degişik nickler
Şizofreni Nickler
Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni
Kanayan yaralarına kan dursun die diğer bedenler basarsan mikrop kaparsın!!
enjekte eddim bütün hayallerimi karanlıaaa!!!
aydınlıın hapsolduu karanlıında ösgür bırakıldıı yerde son çırpınışları ruhumun
Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLiõLmek iStiyør øLemiyøRum
Ciqlik iStiyør kuLaklarimya atmaLi Içten yada attirmaLi derinLerden!?
Ruh um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît
dehşet ve aCıNın biRLeşimiYim Ben Ağlamak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM
tahta tekerleklerle vücut taşıorlar,
cesetlerin bazıları yaşıorlar
cesetler bi daa ölmckler,
cesetler gerie dönmicekler!
Hayallerim var reel olmayan, umutlarım var bir türlü hayallerime ulaşamayan, bir sevdiğim var uzak bile görülmeyen, bir derdim var çaresi ölüm olan
''Hep İçiNe ataN , hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen , Mutluluk roLü oyNayaN kız , artK roLüNü İyi oynayaMıyoR''
daha da sessizleşiyorum her geçen günde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi fark ettiğimde
ölüm yeniden aynı yerde aynı saatte çıktı karşıma fakat bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştün
Yeniden Tasa,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur
YaLnız Yaqmur Yagdığında Séwiyorum ßu Şehrin InsanLarını ,, Herkésin Yüzü Gözü IsLaq ßaşLarı Egik ßenim H£p oLdugum GiBi
Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu
Anné,kücükkén ßi yérim acıınca
öpimmdé gcsin dérdin ya
KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn
Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim ayrım; yaLnızLık Şu Anda tek başıma odamdaym, soğuk we karanLık!
ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi
ölmek için sebebim Yoq Ama yasamaq İçİNdE SINIRDAYIM
ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın!
hayat bir kez daha ağıtlar yakıyor günahlarımaaynaların aykırı titreşimlerinde görüyorum ruhunuTutunmaya çalıştıkça nefeslerime ellerin itiyor beni tekrar kendi içime ve sözlerinle baş başa kalıyorum
göglerin inleyen efendisi,çağıldayan ruhunla varlığıma lanetini üfle birkez dahaüfle oysa asırlardır kendi karanlığında çürümeye mahkum edilen bu ucube tenimin her bir hücresi son defa kavrulsun ve acılı kıvranışlarım amaç bulsun
Yalnızım yapayalnız hayat yolunda olur ya arkamdan gelenler var fakat bakmazlar bana , beni güldürün fakat ağlarım ben bedenim alışılmış ne de olsa*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak dek zordur Onu düzeltmek ise batan güneşe dokunmak dek zordur Sen o suya yazı yazdın Şu Anda güneşin batmasını bekle *