Son Konu

Şizofreni Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Şizofreni Sozler facebook,

Şizofreni Sozler
Merhaba ben ilkokuldan Ali Hayatım yok benim Sadece topu tutarım Sut,ekmek filan alırım Bir de atlara ilgim var o kadar♥ Lambayı kapattıktan sonra duşme korkusuyla lambayı tekrar acıp yatağın yerini hesaplayanlar var şimdi aramızda inkar etmeyin♥ Telefonunun pin kodunu 2 kere yanlış girip 3yu kodlarken oyle bi geriliyorum ki anlatamam ♥ 8962524735345678sayıyı okumayıp okumuş gibi yapanlar burda mı? uzanıyorsun,yorganını cekiyorsn,biricik yastığına sarılıyorsunVe ışığı sondurmeyi unuttugunu fark ediyorsnNasıl o acı Eğer bir kadin ağliyorsa yanina yaklaş, saclarini okşa, gozlerine bak ve de ki; Puskevit yermisin ? ♥ Oğretmenimi ekleyip durumuma gulucuk koydumGulunecek bir şey varsa soyle hep beraber gulelim yazmış Tutmayın atıcam kendimi Brokoli : Ben bir ağaca benziyorum Ceviz : Ben bir beyine benziyorum Mantar : Ben bir şemsiyeye benziyorum Muz : Konuyu değiştirin lan ♦ Anne : Cay icecek misin ? Koyayım mı? ♦ Cocuk :Evet koy iceyim bir bardak ♦ Anne : Kalk bardak getir o zaman unutmuşum seni ♦ Cocuk : Yok ya icmeyecektim ben zaten ♥ Yıl 2049 yeşilcamdan bi sahne : '' Senin annen bi hackerdi yavrum '' Hani birileri cıkıp 'ay cok tipsizim, ay ne kadar cirkinim' der ve bizim ona 'yoo tam tersi' dememizi bekler ya, daha cok bekler Yine bi gun Temel, ingiliz, fransiz ucakla gidiyolarmis Temel demiski yine mi siz ? :| İlk 2 sınavdan 20,30 aldığı halde 3den 100alsam hocada sozlume 90 versediye hesap yapan oğrencinn yanında Polyanna bok yemiş Slm ben 1981'de bakkala diye cıkıp 30 yıl kaybolasım var diyen cocuk, yeni geldim ne var ne yok, feyste yeniyim isteyen eklesin Donem odevini yapmayı son haftaya hatta son gune bırakmayan bizden değildir Bir liseli Milyarlar kazanan oyunculara ağlayıpta, ekmek parası icin cop toplayan cocuklara iğrenerek bakar bizim halkımız İsim vermek istemiyom ama ozge arkamdan gonuşmuş (3T survivor)
Bir Kulunu Cok Durttum
O Beni Hic Durtmuyoo
Feys Şifremi O'na Verdim
Artık Geri Vermiyoo ♥ Biz banyoya girmeye uşenen ,fakat girdimi de cıkmak istemeyen gencleriz Kabul edin artık ♥ Telefonumun en cok sessizde bırakıp evin icinde kaybetme ozelliğini kullanıyorum♥

Üst Alt