Şizofrenik nickler şizofrenik nickler şizofrenik sözler şizofreni sözler şizofren şizofren sözleri Dönüş yoqqi her hatadan gözlerde btmişse yürekte aranmaz inan sna çılgın gbi aşıkken kybettiin aşkına yan seni fazla sewmiştm inan!!! Kanayan yaralarına kan dursun die diğer bedenler basarsan mikrop kaparsın!! enjekte eddim tüm hayallerimi karanlıaaa!!! aydınlıın hapsolduu karanlıında ösgür bırakıldıı yerde son çırpınışları ruhumun Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLiõLmek iStiyør øLemiyøRum Ciqlik iStiyør kuLaklarimya atmaLi Derinden yada attirmaLi derinLerden!? Ruh ’um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît nefret edilen şey ve aCıNın biRLeşimiYim Ben Ağlamak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM tahta tekerleklerle karoser taşıorlar, cesetlerin bazıları yaşıorlar cesetler bi daa ölmckler, cesetler gerie dönmicekler! Gothic nickler Hayallerim var gerçek olmayan, umutlarım var bir türlü hayallerime ulaşamayan, bir sevdiğim var uzak bile görülmeyen, bir derdim var çaresi ölüm olan ''Hep İçiNe ataN , hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen , Mutluluk roLü oyNayaN kız , artK roLüNü İyi oynayaMıyoR'' daha da sessizleşiyorum her geçen günde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi fark ettiğimde ölüm tekrar aynı yerde benzer saatte çıktı karşıma lakin bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen şimdiden ölmüştün Yeniden Tasa,Dert,Üzüntü Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur YaLnız Yaqmur Yagdığında Séwiyorum ßu Şehrin InsanLarını ,, Herkésin Yüzü Gözü IsLaq ßaşLarı Egik ßenim H£p oLdugum GiBi Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu Anné,kücükkén ßi yérim acıınca öpimmdé gcsin dérdin ya KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim ayrım; yaLnızLık Acilen tek başıma odamdaym, soğuk we karanLık! ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi ölmek için sebebim Yoq Fakat yasamaq İçİNdE SINIRDAYIM ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın! yaşam bir defa daha ağıtlar yakıyor günahlarımaaynaların aykırı titreşimlerinde görüyorum ruhunuTutunmaya çalıştıkça nefeslerime ellerin itiyor beni yeniden kendi içime ve sözlerinle baş başa kalıyorum göglerin inleyen efendisi,çağıldayan ruhunla varlığıma lanetini üfle birkez dahaüfle ancak asırlardır kendi karanlığında çürümeye hükümlü edilen bu ucube tenimin her bir hücresi son defa kavrulsun ve acılı kıvranışlarım kasıt bulsun Yalnızım yapayalnız yaşam yolunda olur ya arkamdan gelenler var lakin bakmazlar bana , beni güldürün fakat ağlarım ben bedenim alışmış ne de olsa*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur Onu düzeltmek ise batan güneşe değmek dek zordur Sen o suya yazı yazdın Acilen güneşin batmasını bekle *Seni sewdiğim dek parayı sewseydim milyarder, sana taptığım kadar Allah'a tapsaydım peygamber olurdum *Aşk, dudaklarından dökülen sözler yok, gözlerinden akıcı yaşlardır *Senden uzaktayım diye unuttum sanma Vakit alışmayı öğretir fakat unutmayı asla! *Tanrı sana o kadar 1 canice wersinki benim seni sewdiğim değin sende bir başkasını sev ve bir başka biri benim seni sevdiğim kadar senden korku etsin *Bizim aşkımız İstanbul dek büyük, Berlin değin yıkılmaz, Sancı değin yıkılmaz, Paris dek cazibeli, Maraş kadar vazgeçilmez Aşk dediğin bzm gibi olmalıç *Sen gülünce uçsuz bucaksız gözlerim kamaşır Ama ağlayınca cnm, bu deniz kuruor hemen hemen İçinde bir tek şey kalıyorÇırpınan balıklar! *Çekerim giderim, bende kiyarim sevgime, yanarim ölürüm, belirli etmem kendime bile , aglamam hiç aglamam zaten alistirdim, yalnizliga yenilmem kendimi, artik ölsem bile seni aramam Sen ne biçim aşıksın sevdiğine seviyorum bile diyemeyen sen ne biçim aşıksın sevdiğine değer vermeyen nasıl aşıksın be sen nasıl aşıksın Seni seviyorum diyenin sevgisinden değişkenlik et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir Senden böylece korku ediyorum ancak ama o kadarda seviyorum bundan böyle unutacağım seni sen de unut beni biricik nefretim Bazi rüyalar digerlerinden çok uzun sürer Bazilari da çok çok güzel Benim en uzun ve en hoş rüyam su lahza bu mesaji okuyor Al hadi hançeri eline vur hadi sırtıma acınacak şey canım nasıl olsa kahpelik son modaa !!! Mesajı okuduktan sonra elini kalbine koy güleceksin Sana ruhumu yolluyorum birazdan öpüleceksin Hiç başlamaması gereken bir aşktı bu zaten Yasaklarla başlayıp yasaklarla biten Bundan Böyle sevmek değil, dönmek yok Seni her tarafta sevmesini bildiğim gibi unutmasınıda bilirim Dünyanı tersine döndüreceğim, senide canından bezdireceğim, yaktığın ateşi söndüreceğim ,hesabım bitmedi daha seninle Sanki dalgalı olmamalı deniz,Ya tam durulmalı,veya bütün kudurmalıBenzeri ümit vermemeli sevgiliye,Ya değer vererek sevmeli,veya çekip gitmeli Balıkların aşkını bilirmisin dokunamazlar fakat yüreklerinde hissederler sevgiyi bende sana dokunamıyorum ama yüreğimdesin BİTANESİ seni taşıyan masallarım anlatılacak değin kısa degiller Kapilma rûzgarima sende aldanirsin Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni