Son Konu

Skate 2

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yaklaşık bir hafta once, onumuzdeki haftalarda cıkacak oyunları sıralıyor ve hangi oyunu hangi sayının iceriğine koyacağımıza dair paylaşımda buluyorduk Tam da bu surecin icinde elimize onemli bir fırsat gecti ve işi gucu bırakıp Aralın yolunu tuttuk Skate 2, yarın piyasaya cıkacak olan bu devam oyunu, oynanmak icin bizi bekliyor ve PlayStation 3te huzur icinde yatıyordu

Acıkcası kaykay oyunları konusunda pek uzman sayılmam ama yanımda Elif gibi, bu ture fazlasıyla hakim biri varken ondan kapacağım cok şey vardı Oncelikle, oyundan once, kariyer moduna başlarken karşılaştığımız acılış videosundan bahsetmem gerekiyor Oyun her nasıl olursa olsun, beni nasıl karşılayacak olursa olsun acılış videosunun bağlayıcılığını es gecemem Bu kariyer başlangıcı videosu, benim gibi turle cok fazla haşır neşir olmayan birini bile oyunun icine cekebilecek kadar başarılı bir calışma olmuş Bu video sayesinde kariyerimizin hapishaneden sokaklara gecişini goruyor ve yeni bir hayata ilk adımımızı atıyoruz Tam da bu noktada kendimize bir karakter yaratmamız gerekiyor; ustumuze başımıza duzgun bir şeyler giymeliyiz, aksesuarlarla kendimizi suslemeliyiz ve birkac dovme sayesinde karizmaya katkıda bulunmalıyız Artık sokaklara cıkabiliriz!
Dikkat! Polis!

Her oyunda olduğu gibi Skate 2de de bir eğitim surecinden geciyoruz ancak bu surec senaryoya dahil edilmiş Sokaklara cıkabilmek icin ara yollardan gecmemiz, engelleri aşmamız ve tum bunları yaparken oyunun kontrolleri oğrenmemiz gerekiyor Dar ve engellerle dolu yolları aştığımızdaysa kontrolleri oğrenmiş oluyor ve kendimizi sokaklarla karşı karşıya buluyoruz
Oyunun kariyer modunda şehirde ozgurce gezebiliyoruz ancak polislere dikkat etmemiz gerekiyor Duzeni bozan yaramaz kaykaycılardan hoşlanmayan polislerin gozleri radar gibi calışıyor ve bizi tespit etmek ici fırsat kolluyorlar

“Oyle her yerde kaymam ben

Skatein kariyer modu dışındaki ikinci onemli parcası da Party Play modu Bu modda dort kişiye kadar oynanabilen ve Hall of Meat, Spot Battle ve SKATE olmak uzere uc secenek yer alıyor Hall of Meatte belli bir parkurda en yuksek skoru elde etmeye calışıyoruz Oyuncuların sırayla oynadığı bu modda, bir oyuncu yere duşerse sıra diğer oyunculara geciyor Spot Battleda yuksek rampalardan hız alarak en artistik hareketleri yapmaya, boylece yine en yuksek skoru elde etmeye calışıyoruz Son secenek olan SKATEte ise kapışan oyunculardan birinin sergilediği hareketi diğer oyuncu da sergilemeye, bir anlamda taklit etmeye calışıyor Başarısız oldukca SKATEteki harfler teker teker yanıyor Anlayacağınız, bu bolumu kaybetmemek icin beş hakkınız var

Soundtracki de oldukca başarılı olan oyunu kotu yapan şeyse grafikler ve animasyonlar Karakterlerin hareketleri ozellikle kaykaydan indiklerinde fazlasıyla takoz duruyor Ayrıca grafik kalitesi de genel olarak diğer oyunların golgesinde kalıyor Oyunun bir diğer kotu yanıysa kontrolleri İlk oyunda olduğu gibi bu oyunda da zıplamak icin sağ sticki kullanıyoruz ve bu hic kullanışlı bir yontem değil İlk kez Skate serisinde karşılaştığımız bu ozelliğe bir turlu ısınamadım, ısınamadık

Skate 2nin, artıları ve eksileri ile ortalamanın uzerinde bir oyun olduğunu soyleyebilirim, hatta kariyer modunun başındaki bağlayıcı video sayesinde uzun sure oynanacağını da duşunuyorum Son uc Tony Hawk oyununa gore daha iyi olduğu itirafını da yaparsam Skate 2yi alın, oynayın

imagesskate25b09a0e58d210

imagesskate25b09a0e69f871

Üst Alt