G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 May 2023 #1 Sofralarınızın Şahı Olacak Bir Meze (Humus) Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı nohut 2 iri dış sarımsak Yarım çay bardağından bir parmak fazla tahin Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 adet limon 1 tatlı kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı tuz Üzerine; Zeytinyağı Pulbiber Sofralarınızın Şahı Olacak Bir Meze (Humus) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle haşlanmış nohutlarımızı robota alıyoruz. Daha sonra üzerine sarımsak, tahin, tuz, kimyon, zeytinyağının yarısını ve limonun suyunu katıp bir güzel çekiyoruz. Humus istediğimiz kıvama gelince servis tabağına alıyoruz. Ardından kalan zeytin yağını hafif pulbiberle yakıp, üzerine döküyoruz. Not: Bu benim tercihimdi siz dilerseniz başka şekilde servis yapabilirsiniz şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun efendim. Sofralarınızın Şahı Olacak Bir Meze (Humus) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Sofralarınızın Şahı Olacak Bir Meze (Humus) Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı nohut 2 iri dış sarımsak Yarım çay bardağından bir parmak fazla tahin Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 adet limon 1 tatlı kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı tuz Üzerine; Zeytinyağı Pulbiber Sofralarınızın Şahı Olacak Bir Meze (Humus) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle haşlanmış nohutlarımızı robota alıyoruz. Daha sonra üzerine sarımsak, tahin, tuz, kimyon, zeytinyağının yarısını ve limonun suyunu katıp bir güzel çekiyoruz. Humus istediğimiz kıvama gelince servis tabağına alıyoruz. Ardından kalan zeytin yağını hafif pulbiberle yakıp, üzerine döküyoruz. Not: Bu benim tercihimdi siz dilerseniz başka şekilde servis yapabilirsiniz şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun efendim. Sofralarınızın Şahı Olacak Bir Meze (Humus) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı