Son Konu

Son Eklenen Guzel Sevgi Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Yeni Sevgi Sozcukleri
Son Eklenen Yeni Sevgi Mesajları ve Sozleri
Sevgi Sozleri Sevgi Mesajları

O kadar guzelsinki yuzune bakamıyorum Titriyor ellerim ellerini tutamıyorum Dolanıp sarmak geliyor saramıyorum Olesiye bağlanmışım ki sensiz duramıyorum Once duştuğumde kalkmayı oğrendim, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim sevilmeyi, sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayıda oğrendim herşeyi oğrendimde yalnız unutmayı oğrenemedim

• Fizik ile araştırdım, Kimya ile cozdum, edebiyat ile soyluyorum : SENİ COK SEVİYORUM

• Aşk gulmekten cok ağlamak, yaşamaktan cok olmek, gelmekten cok gitmektir ve aşk oyle haindir´ki nerede imkansız varsa orayı sever Aşk dudaklarından cıkan bir kelime değil, gozlerinden akan yaştır, maksat bir sevgili uğruna olmek değil uğrunda olecek bir sevgili bulmaktır

• Bir Deniz duşun su suz ! Bir gece duşun uykusuz ! Bir bahar duşun ciceksiz ! Bir Gonul duşun sevgisiz Bir de beni duşun Sensiz !

• Sana gulum desem OLMAZ, solar gidersin Bebeğim desem OLMAZ, ağlar gidersin Meleğim desem OLMAZ, ucar gidersin SENİ SEVİYORUM desem, acaba nedersin? Mutluluğun yucesi, duygunun en guzeli, hayatımın temeli, SENİ SEVMEKTİR !!

• Hayatta tek umduğun gulmek olsun birgun ağlarsan oda mutluluktan olsun, yaşayan bin kez olur, olen bir kez gomulur benim sana olan aşkım ne olur ne gomulur

• Guluşume bakıpta sanma beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gozyaşı akar Sana olan sevgimi oğrenmek istersen, yağan yağmuru tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıkların benim sevgimdir

• Guneş doğmayı, ruzgar esmeyi, kuşlar ne zaman ucmayı unutursa, bende seni o zaman unuttacağım

• Dokulsem yaprak yaprak, zehir olsada bana yaşamak, olsamda kara toprak, ben yine seni, hep seni Seveceğim Yar ben sensiz yapamıyorum bilmiyormusun? Yar ben sensiz gulemiyorum bilmiyormusun? Yar ben sensiz mutlu olamıyorum bilmiyormusun? Yar ben sensiz yaşayamıyorum bilmiyormusun? Peki biliyorsunda niye aramıyorsun ???

• EĞER KALBİMİN İCİNDEKİLERİNİ OKUMAK İSTERSEN BİR GUN; SADECE GOZLERİME BAKMAM YETER!

• Yarı dalgalı olmalı deniz, ya durmalı yada kudurmalı, yarı sevdalı olmalı insan ya sevmeli yada unutmalı yuzuyle gulene değil kalbiyle sevene inanmalı Aşk bir tiyatro dediler, en zor rolunu bana verdiler, once sev sonra unut dediler, sevdim ama unutamadim

• Dunyada en feci şey „Yalnızlık“ en acı şey „Unutulmak“ en soğuk cevap „Hayır“ en sıcak kelime „Dostluk“ ama her şeyden onemlisi „SEN“

• Git ruzgar soyle onu nasıl sevdiğimi uğruna olebileceğimi ama bir şeyi unutma eğer bir başkasıyla mutluysa sus sessizce don geri Ne zaman son duam okunur, adıma ağıtlar yakılırsa, ne zaman cesedim cukura koyulur, topraklar ustume kapanırsa, ancak o zaman unuturum seni

• Seven unutmaz, Unutan sevmemiştir, Sevipte unutmuşsa, ne yazık´ki sevmesini bilmemiştir

• Biz sevgimizi cicek gibi elimizde, sakız gibi dilimizde değil, patlamamış kurşun gibi yureğimizde taşırız

Butun zincirler kopsa, butun kalpler kırılsa herkes seni unutsa, benim kalbim unutmaz seni

Üst Alt