son söz,,,,,, Savasin en kanli gunlerinden biri Asker,en iyi arkadasinin eksik ileride kanlar içinde yere dustugunu gordu Insanin basini bir saniye bile siperin uzerinde tutamayacagi ates yagmuru altindaydilar Asker tegmene kostu Tegmenim, firlayip arkadasimi alip gelebilir miyim? Delirdin mi?der gibi bakti tegmen Gitmeye deger mi? Arkadasin delik desik olmus Buyuk olasilikla olmustur bile Kendi hayatini da tehlikeye atmaAsker israr etti Tegmen: Peki Git o süre Inanilmasi guc bir mucize Asker o korkunç ates yagmuru altinda arkadasina ulasti Onu sirtina aldi kosa kosa dondu Birlikte siperin içine yuvarlandilar Tegmen, kanlar icindeki askeri muayene etti Sonradan onu sipere tasiyan aaskere dondu: Sana degmez,hayatini tehlikeye atmana degmez, demistim Bak hakli ciktim Bu zaten olmus Degdi tegmenim dedi asker Degdi tegmenim dedi asker Nasil degdi?dedi tegmen Bu adam olmus gormuyor musun? Yine de degdi komutanim Cunku yanina ulastigimda henuz sagdi Onun son sozlerini dinlemek dunyaya bedeldi benim icin Ve arkadasinin son sozlerini hickirarak tekrarladi tegmene: Jim!Gelecegini biliyordum!demisti arkadasi Gelecegini biliyordum!