Son Konu

Sons of The Forest ekibi bu kadar ilgiyi beklemediklerini açıkladı

habercibotu

Yeni Üye
Katılım
29 Ocak 2023
Mesajlar
14,349
Tepkime
1
Puanları
38
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
116851.jpg


 

Endnight Games tarafından oyunculara sunulan The Forest'ın devamı hayatta kalma aksiyon macera oyunu Sons of The Forest, güzel başarılara imza atıyor. İlk etapta tam sürüm olarak çıkış yapması planlanan ancak daha fazla erteleme yapmamak adına erken erişim sürümünde yayınlanan yapım ilk gününde 2 milyondan fazla sattı. Bunun yanı sıra yine ilk 24 saat içerisinde oyunda eş zamanlı olarak 400.000'den fazla oyuncu yer aldı.

 

Sons of The Forest ekip için büyük bir başarı

 

e6a1cdd2-10c6-4d5d-a59d-e9edbd46d86f.jpg
 

 

The Forest oyunuyla büyük bir ivme ve oyuncu sayısı yakalayan ekip, devam oyunu Sons of The Forest ile biraz daha çıtayı yükseltmek istedi. Oyuna bu kapsamda ilk oyundan daha fazla mekanik, içerik ve geliştirme eklendi. Şu anda her ne kadar erken erişim sürümünde olsa bile oyun oynanabilir durumda. 

 

Türkçe dil desteğiyle çıkış yapan Sons of The Forest şu anda Steam üzerinde 280,00 TL'den satışta. Oyunun ne kadar sürede erken erişimde kalacağı bilinmiyor ancak tam sürüme ulaştığı zaman fiyatının artacağını söyleyebiliriz. Eğer oynama niyetiniz varsa bu fiyattan kaçırmamanızı tavsiye ederim.

 

 
 
Üst Alt