D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Tem 2024 #1 Sosisli Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1 paket makarna 1 küçük paket sosis 2 orta uzunluk domates 1 yemek kaşığı salça Sıvı yağ Tuz Sosisli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle uygun bir tencereye makarnaları haşlamak için su koyalım. Kapağı kapalı formda kaynayan suya 2 tatlı kaşığı tuz 1 paket makarna ve sosisleri atıp haşlayalım. Makarnanın cinsine markasına nazaran pişme mühleti 8-12 dak. Ortası değişir. Haşlanmış sosisleri kesme tahtasına alalım makarnayı süzelim. Sosisleri dilimleyelim. Tencerede sıvı yağ ve tereyağını eritip üzerine rendelenmiş domatesi ekleyelim. Ben yazın yaptığımız konservelerden 3/2 kadar kullandım salçayıda ekledim ve kavurdum. Dilerseniz baharat ekleyebilirsiniz. Sonra sosisleri de ekleyip tekrar karıştırın. En son haşlanmış makarnayı ek edin ve güzelce karıştırın. 2-3 dk kısık ateşte pişirin. Afiyet olsun Sosisli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Sosisli Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1 paket makarna 1 küçük paket sosis 2 orta uzunluk domates 1 yemek kaşığı salça Sıvı yağ Tuz Sosisli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle uygun bir tencereye makarnaları haşlamak için su koyalım. Kapağı kapalı formda kaynayan suya 2 tatlı kaşığı tuz 1 paket makarna ve sosisleri atıp haşlayalım. Makarnanın cinsine markasına nazaran pişme mühleti 8-12 dak. Ortası değişir. Haşlanmış sosisleri kesme tahtasına alalım makarnayı süzelim. Sosisleri dilimleyelim. Tencerede sıvı yağ ve tereyağını eritip üzerine rendelenmiş domatesi ekleyelim. Ben yazın yaptığımız konservelerden 3/2 kadar kullandım salçayıda ekledim ve kavurdum. Dilerseniz baharat ekleyebilirsiniz. Sonra sosisleri de ekleyip tekrar karıştırın. En son haşlanmış makarnayı ek edin ve güzelce karıştırın. 2-3 dk kısık ateşte pişirin. Afiyet olsun Sosisli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı