D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Eki 2024 #1 Sosisli Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1 paket spagetti makarna 240 gram sosis 1,5 su bardağı domates rendesi (konserve kullandım) 2 yemek kaşığı dolusu domates salçası 1 çay bardağı sıcak su(makarnayı süzerken ayırdığım makarnanın suyunu kullandım) 7 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Karabiber Toz biber Pul biber Kekik Sosisli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak makarnayı haşlayayım. Daha sonra öbür bir tavaya yağı ve doğradığımız sosisleri ekleyip sosisleri pişirelim. Sonra üzerine domates salçasını ekleyip yeterlice karıştıralım. (bu etapta sosis yağı çekmiş olabilir biraz ek edebilirsiniz). Domates sosunuda ekleyip karıştırmaya devam edelim. Baharatlarıda ekleyip tekrar karıştıralım. Ayırdığımız makarna suyunu ekleyip 2-3 dakika pişirip altını kapatalım. Hazırladığımız sosu makarnanın üzerine döküp kısık ateşte güzelce karıştırana kadar kavuralım. Servise hazır deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Sosisli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Sosisli Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1 paket spagetti makarna 240 gram sosis 1,5 su bardağı domates rendesi (konserve kullandım) 2 yemek kaşığı dolusu domates salçası 1 çay bardağı sıcak su(makarnayı süzerken ayırdığım makarnanın suyunu kullandım) 7 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Karabiber Toz biber Pul biber Kekik Sosisli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak makarnayı haşlayayım. Daha sonra öbür bir tavaya yağı ve doğradığımız sosisleri ekleyip sosisleri pişirelim. Sonra üzerine domates salçasını ekleyip yeterlice karıştıralım. (bu etapta sosis yağı çekmiş olabilir biraz ek edebilirsiniz). Domates sosunuda ekleyip karıştırmaya devam edelim. Baharatlarıda ekleyip tekrar karıştıralım. Ayırdığımız makarna suyunu ekleyip 2-3 dakika pişirip altını kapatalım. Hazırladığımız sosu makarnanın üzerine döküp kısık ateşte güzelce karıştırana kadar kavuralım. Servise hazır deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Sosisli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı