E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Haz 2023 #1 Soslu Kızarmış Tavuk Baget Tarifi İçin Malzemeler 8 adet baget 1 çay bardağı un 1 çay bardağı mısır unu 1 çay bardağı galeta unu Köri Karabiber Tuz Toz kırmızı biber 1 çay bardağı su bardağı su 2 adet yumurta Kızartmak için ; Sıvı yağ Soslu Kızarmış Tavuk Baget Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle tavuk bagetleri içine tuz atarak haşlayalım. Haşlanan bagetleri soğumaya bırakalım. Ben derilerinide soydum haşlandıktan sonra sevmediğim için. Su ve yumurtayı çırpalım. Unları ve baharatları da ayrı bir kapta harmanlayalım. Bagetleri önce sulu karışıma daha sonra unlu karışıma bulayalım. Üzerine streç film kapatıp bu şekilde yarım saat dolapta dinlendirelim. Dinlenen bagetleri tekrar sıvı karışıma sonrasında unlu karışıma bulayıp kızartalım. Yanında patates kızartması ile servis ettim çok yakıştı sizede fikir olsun. Deneyenlere şimdiden afiyet şifa olsun . Soslu Kızarmış Tavuk Baget Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Soslu Kızarmış Tavuk Baget Tarifi İçin Malzemeler 8 adet baget 1 çay bardağı un 1 çay bardağı mısır unu 1 çay bardağı galeta unu Köri Karabiber Tuz Toz kırmızı biber 1 çay bardağı su bardağı su 2 adet yumurta Kızartmak için ; Sıvı yağ Soslu Kızarmış Tavuk Baget Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle tavuk bagetleri içine tuz atarak haşlayalım. Haşlanan bagetleri soğumaya bırakalım. Ben derilerinide soydum haşlandıktan sonra sevmediğim için. Su ve yumurtayı çırpalım. Unları ve baharatları da ayrı bir kapta harmanlayalım. Bagetleri önce sulu karışıma daha sonra unlu karışıma bulayalım. Üzerine streç film kapatıp bu şekilde yarım saat dolapta dinlendirelim. Dinlenen bagetleri tekrar sıvı karışıma sonrasında unlu karışıma bulayıp kızartalım. Yanında patates kızartması ile servis ettim çok yakıştı sizede fikir olsun. Deneyenlere şimdiden afiyet şifa olsun . Soslu Kızarmış Tavuk Baget Tarifi Fotoğraflı Yapılışı