D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Ağu 2024 #1 Soya Soslu Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 2 kesim tavuk göğüsü 1 tane soğan 2 tane yeşil biber 1 tane kapya biber Sıvıyağ Yarım çay bardağından biraz eksik soya sosu Susam Soya Soslu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuklarımızı jülyen doğrayalım. Soğanları da yarım ay biçiminde doğrayıp sıvı yağ koyduğumuz tavamızda soğanları kavuralım. Soğanlar kavrulduktan sonra tavukları ekleyelim. Suyunu salıp çekene kadar pişirelim. Daha sonra biberleri de ekleyip biraz daha kavuralım. Son olarak soya sosunu ekleyip çekmesini bekleyelim. Dilerseniz bu etapta susam ekleyebilirsiniz. Ben üstüne ekledim. Afiyet olsunn Soya Soslu Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Soya Soslu Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 2 kesim tavuk göğüsü 1 tane soğan 2 tane yeşil biber 1 tane kapya biber Sıvıyağ Yarım çay bardağından biraz eksik soya sosu Susam Soya Soslu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuklarımızı jülyen doğrayalım. Soğanları da yarım ay biçiminde doğrayıp sıvı yağ koyduğumuz tavamızda soğanları kavuralım. Soğanlar kavrulduktan sonra tavukları ekleyelim. Suyunu salıp çekene kadar pişirelim. Daha sonra biberleri de ekleyip biraz daha kavuralım. Son olarak soya sosunu ekleyip çekmesini bekleyelim. Dilerseniz bu etapta susam ekleyebilirsiniz. Ben üstüne ekledim. Afiyet olsunn Soya Soslu Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı