Müzik dinleme platformlarından biri olan Spotify, pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Dünya çapında kullanılan bu uygulama müzikseverler tarafından sıklıkla kullanılıyor. Bilhassa çıkan en yeterli modüller artık Spotify’ da yayınlanıyor.
Spotify, sizlere fiyatlı ve fiyatsız olmak üzere iki kullanım seçeneği sunuyor. Premium üyelik almak isteyen üyeler muhakkak bir fiyat karşılığında Premium üyelik sahibi olabiliyorlar. Abonelik istendiği vakit iptal edilebiliyor. Birebir vakitte istendiği vakit tekrar kullanılabiliyor. Kullanılmak istenmediğinde Spotify hesap silme süreci de uygulanabiliyor.
Spotify Kullanıcı İsmi ve Görünen İsim Nedir?
Dünyanın her yerinden milyonlarca insanın müzik zevklerini ortaya çıkaran Spotify ismini duyurmayı başarıyor. Spotify kullanıcılarının merakla arattığı kullanıcı isim ve görünen isim aslında platforma giriş yapmaya yarayan ve çalma listelerinde, profilde görünen isimlerdir. Bu isimleri kullanan ve değiştirmek isteyen birçok kullanıcı oluyor.
Spotify’a e-posta adresiyle giriş yapmak mümkünken, platformu kullananlar için kullanıcı ismi değer arz etmiyor. Görünen isim, profilde, uygulamada ve çalma listelerinde görülen isimdir. Bu isimler herkes tarafından görülebildiği için kullanıcılar için kıymetli hale geliyor. Bu yüzden kullanıcılar bu isimleri düzenlemek isteyebiliyorlar. Kullanıcı ismi yerine geçmesi her ne kadar hoş olsa da görünen isimle oturum açılamıyor.
Spotify Kullanıcı İsmi Değiştirmek Mümkün Mü?
Dijital müzik platformu olan Spotify, bugün dünya ülkelerinde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor. Spotify, pek çok kullanıcının müzik zevkini oluşturmasına yardımcı oluyor. Kullanıcılar, Spotify kullanıcı ismi değiştirme hakkında çokça arama yapıyor. Spotify, kullanıcıların hayatında bu derece kıymetli yere sahipken kullanıcılar kullanıcı isimlerine kıymet veriyorlar.
Aslında kullanıcı ismi değiştirmek mümkün değil. Zira kullanıcı ismi Spotify’da kimlik yerine geçiyor. Bu yüzden değiştirmek de mümkün olmuyor. Lakin görünen ismi değiştirmek mümkün. Görünen isminizi değiştirerek öteki kullanıcıların sizi istediğiniz isminizle görmesini sağlayabiliyorsunuz. Bu da pek çok kullanıcıyı mutlu bırakıyor.
Spotify Masaüstü/Web Sürümünde Gösterilecek İsim Değiştirme
Maalesef kullanıcı ismi değiştirilemiyor. Zira kullanıcı ismi Spotify’da kimlik numarası yerine geçiyor. Bu nedenle Spotify kullanıcıları çalma listelerinde, profilde gözüken görünen isimlere değer veriyorlar. Görünen ismi değiştirerek kullanıcıların sizi o isminizle görmesini sağlayabiliyorsunuz. Spotify’ da masaüstü/web sürümünde isim nasıl değiştirilir? Adım adım görelim;
-
Adım 1: Spotify masaüstü uygulamasına giriş yapın. -
Adım 2: İsmin yanında bulunan ok butonuna tıklayın. -
Adım 3: Açılan kısımdaki profil seçeneğine tıklayın. -
Adım 4: Görünen ismin üzerine tıklayın. -
Adım 5: Açılan Profil Bilgileri kısmında uygun yere isim girin. -
Adım 6: Kaydet'e basın -
Adım 7: Süreci onaylayın.
Spotify Telefon/Tablet Sürümünde Gösterilecek İsim Değiştirme
Değiştirilen görünen isimler profilde, çalma listelerinde, uygulamada öteki kullanıcılar tarafından görünebilmektedir. Bu yüzden görünen ismini değiştirmek isteyen kullanıcı sayısı çok fazla oluyor. İşte artık Spotify’ da telefon/tablet sürümünde isim nasıl değiştirilir? Adım adım görelim.
-
Adım 1: Spotify’ın taşınabilir uygulaması açın. -
Adım 2: Ana sayfayı açın. -
Adım 3: Sağ üst kısımda yer alan çarka benzeyen butona tıklayın ve ayarlar sayfasına giriş yapın. -
Adım 4: İsminiz ile birlikte görülen Profili Görüntüle kısmına tıklayın. -
Adım 5: Profili düzenle yazan kısma tıklayın. -
Adım 6: Ekranda görünen ismin üzerine tıklayın. -
Adım 7: Yeni bir isim girişi gerçekleştirin. -
Adım 8: Sağ üst köşede görülen kaydet butonuna tıklayın. -
Adım 9: Süreci onaylayın.
-
Spotify üyelik iptali nasıl yapılır? 3 farklı usul ve bilmeniz gerekenler -
Spotify hesap silme nasıl yapılır? -
Spotify'dan yeni sesli reaksiyon denemesi: Akış devi, sesinizi kaydetmenizi istiyor -
Spotify'dan bir yeni atak daha: Konser bileti de satacak... -
Spotify, ana sayfasını iki farklı kısma ayırarak yeni bir tecrübe sunuyor