T teknoloji Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,992 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Kas 2023 #1 Su Böreği Tadında Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Beyaz peynir İsteğe bağlı maydanoz yada dereotu Sos için; 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı süt 2 adet yumurta( 1 yumurta sarısı üzeri için) Yarım su bardağı su Yarım su bardağı sıvı yağ. Su Böreği Tadında Börek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İç harcı hazırlanıp karıştırılır. Sos için yoğurt çırpılır ve üzerine diğer malzemeler eklenir. Tepsi böreği yaptım ben gül böreği olarak da yapabilirsiniz. 180 derece fırında 20 dakika üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerine yarım su bardağı suyu azar azar kaşık yardımla serpin nemli bir bez ile üzerini kapatın.Afiyet olsun Su Böreği Tadında Börek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Su Böreği Tadında Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Beyaz peynir İsteğe bağlı maydanoz yada dereotu Sos için; 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı süt 2 adet yumurta( 1 yumurta sarısı üzeri için) Yarım su bardağı su Yarım su bardağı sıvı yağ. Su Böreği Tadında Börek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İç harcı hazırlanıp karıştırılır. Sos için yoğurt çırpılır ve üzerine diğer malzemeler eklenir. Tepsi böreği yaptım ben gül böreği olarak da yapabilirsiniz. 180 derece fırında 20 dakika üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerine yarım su bardağı suyu azar azar kaşık yardımla serpin nemli bir bez ile üzerini kapatın.Afiyet olsun Su Böreği Tadında Börek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı