K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye 1 adet orta uzunluk soğan 1 diş sarımsak 1 küçük havuç Yarım kapya biber (olmadığı için ben kullanmadım) 1 kaşık domates salçası 1 kaşık biber salçası İstenilen ölçüde sucuk Zeytinyağı Tuz, karabiber, kimyon Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Fasulyemizi 1 akşam evvelce suda bekletiyoruz. Daha sonra pişene kadar haşlıyoruz. Soğanı ve sarımsağı bir kaç dakika kavurup içerisine küp küp doğranmış havuçları ve biberide ekleyerek rengi dönene kadar kavurun. Salçaları ekleyin. İçerisine haşlanmış fasulyelerde ek edin. Daha sonra sucukları da ekleyerek 2- 3dakika tencerede döndürüyoruz. Sıcak suyumuzu ekleyelim. Altını kısarak pişmeye bırakalım. Not: varsa bakliyat yemeklerinizde ilikli kemik suyu kullanabilirsiniz ve muhakkak metal kaşık kullanmayın. Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye 1 adet orta uzunluk soğan 1 diş sarımsak 1 küçük havuç Yarım kapya biber (olmadığı için ben kullanmadım) 1 kaşık domates salçası 1 kaşık biber salçası İstenilen ölçüde sucuk Zeytinyağı Tuz, karabiber, kimyon Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Fasulyemizi 1 akşam evvelce suda bekletiyoruz. Daha sonra pişene kadar haşlıyoruz. Soğanı ve sarımsağı bir kaç dakika kavurup içerisine küp küp doğranmış havuçları ve biberide ekleyerek rengi dönene kadar kavurun. Salçaları ekleyin. İçerisine haşlanmış fasulyelerde ek edin. Daha sonra sucukları da ekleyerek 2- 3dakika tencerede döndürüyoruz. Sıcak suyumuzu ekleyelim. Altını kısarak pişmeye bırakalım. Not: varsa bakliyat yemeklerinizde ilikli kemik suyu kullanabilirsiniz ve muhakkak metal kaşık kullanmayın. Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı