T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 1 Ara 2023 #1 Sucuklu Peynirli Krep Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 2 adet yumurta 3 su bardağı süt (ılık olacak hafif ısıtarak ) Yarım su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı yoğurt 1 pk kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz 2 dolu su bardağı un İç materyali; Sucuk, kaşar Sucuklu Peynirli Krep Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ,süt ,yağ ,tuz ,yoğurt ,kabartma tozu geniş bir kaba alınır uygunca çırpılır. Sonra azar azar 2 su bardağı un eklenir. Kıvama gelince kepçe yardımı ile ısıtılmış hafif yağlanmış tavaya dökülüp form verilir . Ben bu hamurdan tavam büyük olduğu için 7 krep çıkardım Pişen kreplere sucuk, kaşar peyniri koyduktan sonra ısıtılmış yağda güzelce gerili önlü kızartırılır afiyet olsun Sucuklu Peynirli Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Sucuklu Peynirli Krep Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 2 adet yumurta 3 su bardağı süt (ılık olacak hafif ısıtarak ) Yarım su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı yoğurt 1 pk kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz 2 dolu su bardağı un İç materyali; Sucuk, kaşar Sucuklu Peynirli Krep Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ,süt ,yağ ,tuz ,yoğurt ,kabartma tozu geniş bir kaba alınır uygunca çırpılır. Sonra azar azar 2 su bardağı un eklenir. Kıvama gelince kepçe yardımı ile ısıtılmış hafif yağlanmış tavaya dökülüp form verilir . Ben bu hamurdan tavam büyük olduğu için 7 krep çıkardım Pişen kreplere sucuk, kaşar peyniri koyduktan sonra ısıtılmış yağda güzelce gerili önlü kızartırılır afiyet olsun Sucuklu Peynirli Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı