B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 9 Kas 2023 #1 Sultan dizisi 22 Ekimde calan şarkı sozu Sultan 19 bolumde calan şarkının sozleri İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı donmeden Şikayet etmeden Hicbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, gormeden gidiyorum Ne kusluk var ne pişmanlık kalbimde Yuruyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gonulkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sonmeden gidiyorum
Sultan dizisi 22 Ekimde calan şarkı sozu Sultan 19 bolumde calan şarkının sozleri İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı donmeden Şikayet etmeden Hicbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, gormeden gidiyorum Ne kusluk var ne pişmanlık kalbimde Yuruyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gonulkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sonmeden gidiyorum