B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 15 Haz 2024 #1 Sultan Dizisi 13 Bolumde Calan Turku Sozleri Karadır Kaşların Şarkı Sozleri Karadır kaşların ferman yazdırır, Aşkın beni diyar diyar gezdirir Lokman Hekim gelse yaram azdırır, Yaramı sarmağa yar kendi gelsin Ormanların gumburtusu başıma vurur, Nazlı yarin hayali karşımda durur Karadır kaşların benzer komure, Yardan ayrı duşmek zarar omure Kollarımdan bağlasalar demire, Kırarım demiri kacarım yare Ormanların gumburtusu başıma vurur, Nazlı yarin hayali karşımda durur Uzaklara gittim gelirim diye, Tabancamı doldurdum vururum diye Hic aklıma gelmez olurum diye, Olum ver Allahım ayrılık verme Ormanların gumburtusu başıma vurur, Nazlı yarin hayali karşımda durur
Sultan Dizisi 13 Bolumde Calan Turku Sozleri Karadır Kaşların Şarkı Sozleri Karadır kaşların ferman yazdırır, Aşkın beni diyar diyar gezdirir Lokman Hekim gelse yaram azdırır, Yaramı sarmağa yar kendi gelsin Ormanların gumburtusu başıma vurur, Nazlı yarin hayali karşımda durur Karadır kaşların benzer komure, Yardan ayrı duşmek zarar omure Kollarımdan bağlasalar demire, Kırarım demiri kacarım yare Ormanların gumburtusu başıma vurur, Nazlı yarin hayali karşımda durur Uzaklara gittim gelirim diye, Tabancamı doldurdum vururum diye Hic aklıma gelmez olurum diye, Olum ver Allahım ayrılık verme Ormanların gumburtusu başıma vurur, Nazlı yarin hayali karşımda durur