G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 14 Kas 2023 #1 Supangle Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 paket sütlü çikolata 1 paket bitter çikolata 3 yemek kaşığı kakao 3 yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı tereyağ 1 su bardağı soğuk su Supangle Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Supangleye başlamadan önce buzluğa 1 bardak su koyalım (İçine buz atmayalım) Yağ çikolatalar ve su hariç bütün malzemeleri karıştırıp orta ateşte kaynayıp kıvam alana kadar karıştırıyoruz. Kıvam aldıktan sonra ocağın altını kapatıp, tereyağı ve çikolataları ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Bütün malzemelerin birbirine karıştığından emin olduktan sonra supangleyi 15 dakika dinlenmeye bırakıyoruz. Dinlenirken mutlaka ara ara karıştıralım ki supanglenin yüzeyi kabuk tutmasın. 15 dakika dinlenen supangleye 1 bardak soğuk suyu ekleyip güzelce karıştıralım. Böylece daha ipeksi bir kıvam alacak. Süslemek için istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz. Ben rulokat kullanmayı tercih ettim. Afiyet olsun Supangle Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Supangle Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 paket sütlü çikolata 1 paket bitter çikolata 3 yemek kaşığı kakao 3 yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı tereyağ 1 su bardağı soğuk su Supangle Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Supangleye başlamadan önce buzluğa 1 bardak su koyalım (İçine buz atmayalım) Yağ çikolatalar ve su hariç bütün malzemeleri karıştırıp orta ateşte kaynayıp kıvam alana kadar karıştırıyoruz. Kıvam aldıktan sonra ocağın altını kapatıp, tereyağı ve çikolataları ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Bütün malzemelerin birbirine karıştığından emin olduktan sonra supangleyi 15 dakika dinlenmeye bırakıyoruz. Dinlenirken mutlaka ara ara karıştıralım ki supanglenin yüzeyi kabuk tutmasın. 15 dakika dinlenen supangleye 1 bardak soğuk suyu ekleyip güzelce karıştıralım. Böylece daha ipeksi bir kıvam alacak. Süslemek için istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz. Ben rulokat kullanmayı tercih ettim. Afiyet olsun Supangle Tarifi Fotoğraflı Yapılışı