S seocu Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,414 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Kas 2023 #1 Süslü Un Kurabiyesi Tanımı İçin Gereçler 250 gram oda sıcaklığında margarin yada tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ 4 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı kabartma tozu 4 yemek kaşığı badem yada fındık tozu(olmasada olur)ben kullanmadım 4 su bardağı un(kontrollü eklenecek) Üzeri için; Çikolatalı sos,karamel sos,meyveli sos Süslü Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır İmajı ve tadıyla herkesten tam not alan çok lezzetli bu kurabiyeleri kesinlikle deneyin. Öncelikle hamur için tüm materyaller derin bir kasede yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğrulur. Ben form vermek için duy ucu kullandım. Farklı biçimlerde yapılıp yalnızca pudra şekerine de bulanabilir. Duyun içine hamuru yerleştirip yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Ortasına çukur oluşturulur. 160 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirilir. Fırından çıkan kurabileler soğuyunca ortasına çikolata sos,karamel sos ,meyveli sos vs. Sıkılır. Servis edilir. Süslü Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Süslü Un Kurabiyesi Tanımı İçin Gereçler 250 gram oda sıcaklığında margarin yada tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ 4 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı kabartma tozu 4 yemek kaşığı badem yada fındık tozu(olmasada olur)ben kullanmadım 4 su bardağı un(kontrollü eklenecek) Üzeri için; Çikolatalı sos,karamel sos,meyveli sos Süslü Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır İmajı ve tadıyla herkesten tam not alan çok lezzetli bu kurabiyeleri kesinlikle deneyin. Öncelikle hamur için tüm materyaller derin bir kasede yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğrulur. Ben form vermek için duy ucu kullandım. Farklı biçimlerde yapılıp yalnızca pudra şekerine de bulanabilir. Duyun içine hamuru yerleştirip yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Ortasına çukur oluşturulur. 160 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirilir. Fırından çıkan kurabileler soğuyunca ortasına çikolata sos,karamel sos ,meyveli sos vs. Sıkılır. Servis edilir. Süslü Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı