T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Eyl 2023 #1 Sütlü Yulaflı Fit Kahvaltılık Omlet Tanımı İçin Malzemeler Yarım çay bardağı süt 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 2 adet yumurta 2 modül kaşar 1 kesim beyaz peynir (lorda kulanabilirsiniz) Az tuz ,toz kırmızı ,biber (istediğiniz miktarda) 1 çay kaşığı tereyağ Dileyen maydanoz kulanabilir (benim yoktu konutta çok yakışır) Sütlü Yulaflı Fit Kahvaltılık Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün malzemeyi bir kasede karıştıralım . Peynirleri minik doğrayalım, 10 dk kadar bekletelim yulaflar yumuşasın . Sonra teflon tavaya yağımızı alalım, eriyince omletimizi dökelim. Altını kısalım, üzerine kapak kapatalım. 5 dk kadar pişirelim. Spatulayla denetim edelim ,pişince bir tabakla aykırı çevirelim. 3 dk kadar pişirelim ,servis tabağına alalım. Deneyecek olanlara afiyet olsun. Sütlü Yulaflı Fit Kahvaltılık Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Sütlü Yulaflı Fit Kahvaltılık Omlet Tanımı İçin Malzemeler Yarım çay bardağı süt 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 2 adet yumurta 2 modül kaşar 1 kesim beyaz peynir (lorda kulanabilirsiniz) Az tuz ,toz kırmızı ,biber (istediğiniz miktarda) 1 çay kaşığı tereyağ Dileyen maydanoz kulanabilir (benim yoktu konutta çok yakışır) Sütlü Yulaflı Fit Kahvaltılık Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün malzemeyi bir kasede karıştıralım . Peynirleri minik doğrayalım, 10 dk kadar bekletelim yulaflar yumuşasın . Sonra teflon tavaya yağımızı alalım, eriyince omletimizi dökelim. Altını kısalım, üzerine kapak kapatalım. 5 dk kadar pişirelim. Spatulayla denetim edelim ,pişince bir tabakla aykırı çevirelim. 3 dk kadar pişirelim ,servis tabağına alalım. Deneyecek olanlara afiyet olsun. Sütlü Yulaflı Fit Kahvaltılık Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı