Tabu geyikleri : Okuyun biraz gülümseyinn Tabu geyikleri okuyun biraz moral bulunntabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b74945dalt Sözcük: açıklama ben hemen masada oturdum veriyorum nasIl yaaa ?? ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum neee??? ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! pas be pas! of demeçti Sözcük: baraj Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta Pusu Yuh! Kelime: helikopter Savaşta yaralIları kurtarır! Doktor! Yok Sıhhiye! Yok, yukardan gelen bir şey Ee Allah? Sözcük:dergah Hani böyle halk müziği ulvi bir amaç için bir araya gelir benzer mekanda Grup ****! Carpılırsın valla! Ha Bitmiş trafo! Kelime: kadınbudu Olm sen nesin? Erkek! Tersi? Bayan! Onun yeneni? Çıtır Sözcük: Eskimo Kutupta yasarlar (Her Zaman bir ağızdan) Ayııı! Değil insan olanları Heeee Eskimo! Kelime: repertuar Anlatan, sarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: Benim neyim geniş? Kalçan! Kelime: travma Hani düşüp kafanı kaldırım taşIarına vurursun da bi şey geçirirsin? Film şeridi? Grup: Çüsssss! Kelime: terlik neyle yürürsün üçgenin taban olmayan kenarı!!! heh hani böyle ayakların üşür aşağı onlar olur böle yumuşak yumuşak koyun!! yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! kuzu!!! allah belanı versin pas! Sözcük: diz pantolonu nereye giyeriz? bacaga? hah bacaklarımızın ortasında ne vardır? oha! Kelime: zebani allahın meleklerinden biri cebrail ilk gönder harfi astarlı bir hayvanı çağrıştırıyor zebrail? Sözcük: duvak kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey oha! Kelime: Iskalamak dart oynarken neye atarsın? hedef tahtasına attın vuramadın mesela ne oldu? hedefi vuramadım tamamlanmış da nedir yani o olay tutturamamak, kacırmak hayır nedir başka ismi var onun tam 12'den vuramamak! oldu kelime: telepati hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalısıyorum ama sözle değil beyin dalgalariyla falan ihihih neydiiii teletabi! hazır tele'si kalsın kedilerin eline ne denir? buldum telepence offf beee bi defa de bil be kelimetimsah abi bööle hani kertenkele nedir hayvan ne cins hayvanı sürüngen ok abi bu kertenkelenin birkaç ceset büyüğü ejderha ?!???!!(yuhhh) sözcük: van gogh(kulak tabu sözcük) abi bu birey bir organını kesen bir usta bülent ersoy!!! kelime: servet derhal diyelim Mısır'da deden var, bu artık yaşamıyor, sana ne bırakır? piramit(dedesi tutankamon ya!) kelime: cumhuriyet w: atatürk ne kurdu? z: kitap kurdu sözcük: uğur dündar anlatan: tv de program yapıyo hani senelerdir anlayan: reha muhtar? ali kırca? anlatan: değil yok sarışın mavi gözlü anlayan: atatürk? biz: iptal! kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiğinde süre şimdiden tekrar kelime: serüven a: abi macellan nası biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düşkündü? b: karıya kıza bi de içkiye olabilir (pes) kelime: darı kız:keops nerde?? cocuk:etiler!! kız:allah cezanı versin emre kelime: okul biz nereye gideriz hergün baradiskoya sinemaya cafeye bowlinge alışverişegezmeye ay olmuyo bööle başka şekilde anlat ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor haaa okulaaa sözcük : anneler günü cennet kimin ayakları altında ? anne tamamlanmış , hani onların özel bi zamanları var , ne o? adet tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:tabugeyikleriokuyunbirazgulumseyinn5c55a0b7701cdgifalt :yahoo: Yahoo :yahoo: