D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Tadına Doyulmaz Kuru Domates Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 kase sıcak kuru domates 2 adet kapya biber 2 adet sivri biber 2 diş sarımsak (damak zevkinize göre) Bolca maydanoz Arzuya nazaran taze soğan (bende kalmamıştı) 2-3 dal Arzuya nazaran dövülmüş ceviz (ben bu sefer eklemedim) Sosu için 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı nar ekşisi (damak zevkinize nazaran çoğaltabilirsiniz) Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 adet limon Tuz karabiber Tadına Doyulmaz Kuru Domates Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhaba gün sofralarınızı şenlendirmeye geldim. Manzarası o kadar iştah açıcı oluyor ki Damak zevkinize nazaran sosu artırabilirsiniz. İlk olarak domateslerimizin üzerine kaynar su döküp yarım saat kadar yumuşamasını bekliyoruz. Geniş bir kaba yumuşamış kuru domatesi, kapya biberleri, sivri biberleri küçük küçük doğrayalım. Maydanozu ve şayet varsa taze soğanı ince ince kıyalım. Ben cevizi de çok yakıştırıyorum. Şayet hafif dövüşmüş ceviziniz varsa ek edebilirsiniz. Sarımsağı rendeleyin. Direk salataya ek edebilirsiniz ben sosa ekledim. Ayrı geniş bir kapta sos için gerekli materyalleri ekleyin ve güzelce karıştırın. Sosu salatanın üzerine gezdirin. Güzelce karıştırın. Çıtır ekmek üzeri sahiden çok hoş oluyor. Afiyet olsun. Tadına Doyulmaz Kuru Domates Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tadına Doyulmaz Kuru Domates Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 kase sıcak kuru domates 2 adet kapya biber 2 adet sivri biber 2 diş sarımsak (damak zevkinize göre) Bolca maydanoz Arzuya nazaran taze soğan (bende kalmamıştı) 2-3 dal Arzuya nazaran dövülmüş ceviz (ben bu sefer eklemedim) Sosu için 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı nar ekşisi (damak zevkinize nazaran çoğaltabilirsiniz) Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 adet limon Tuz karabiber Tadına Doyulmaz Kuru Domates Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhaba gün sofralarınızı şenlendirmeye geldim. Manzarası o kadar iştah açıcı oluyor ki Damak zevkinize nazaran sosu artırabilirsiniz. İlk olarak domateslerimizin üzerine kaynar su döküp yarım saat kadar yumuşamasını bekliyoruz. Geniş bir kaba yumuşamış kuru domatesi, kapya biberleri, sivri biberleri küçük küçük doğrayalım. Maydanozu ve şayet varsa taze soğanı ince ince kıyalım. Ben cevizi de çok yakıştırıyorum. Şayet hafif dövüşmüş ceviziniz varsa ek edebilirsiniz. Sarımsağı rendeleyin. Direk salataya ek edebilirsiniz ben sosa ekledim. Ayrı geniş bir kapta sos için gerekli materyalleri ekleyin ve güzelce karıştırın. Sosu salatanın üzerine gezdirin. Güzelce karıştırın. Çıtır ekmek üzeri sahiden çok hoş oluyor. Afiyet olsun. Tadına Doyulmaz Kuru Domates Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı