M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Tahinli Şekersiz Fıstık Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tuzsuz fıstık 2 çorba kaşığı tahin 2 çorba kaşığı bal az tatlı olsun isterseniz 1 kaşık kulanın 1 ufak çay bardağı sıvı yağ Tahinli Şekersiz Fıstık Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce fıstıklarımızı yavada hafif ısıtıyoruz yağını vermesi için blendıra alıp çekelim. Sonra birazını alalım üzerinden. Yağın yarısını balı tahini ekleyelim yeniden çekelim . Üzerine öteki fıstıkları da ekleyelim yine çekelim. Gerektikçe yağ ek edelim . Rondoyu orta ara dinlendirelim, yakmayalım. İstediğiniz kıvamı alınca kavanoza alalım. Deneyecek olanlara afiyet olsun . Çocuklar bayılarak tüketecek. Not ;isteyen pekmez yahut pudra şekeri kulanabilir ben bal tercih ettim. Tahinli Şekersiz Fıstık Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tahinli Şekersiz Fıstık Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tuzsuz fıstık 2 çorba kaşığı tahin 2 çorba kaşığı bal az tatlı olsun isterseniz 1 kaşık kulanın 1 ufak çay bardağı sıvı yağ Tahinli Şekersiz Fıstık Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce fıstıklarımızı yavada hafif ısıtıyoruz yağını vermesi için blendıra alıp çekelim. Sonra birazını alalım üzerinden. Yağın yarısını balı tahini ekleyelim yeniden çekelim . Üzerine öteki fıstıkları da ekleyelim yine çekelim. Gerektikçe yağ ek edelim . Rondoyu orta ara dinlendirelim, yakmayalım. İstediğiniz kıvamı alınca kavanoza alalım. Deneyecek olanlara afiyet olsun . Çocuklar bayılarak tüketecek. Not ;isteyen pekmez yahut pudra şekeri kulanabilir ben bal tercih ettim. Tahinli Şekersiz Fıstık Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı