T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 11 Haz 2024 #1 Tam Ölçülü Supangle Tanımı İçin Malzemeler Bardak ölçüm 200 ml 5 su bardağı süt (1litre) 2 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı nişasta (biraz tepeli) 3 yemek kaşığı kakao 7 yemek kaşığı şeker 1 paket bitter çikolata (80 gr) (100 gram da olur) 2 yemek kaşığı tereyağ 1 pk vanilya 1 bardaktan bir parmak eksik buzlu soğuk su Tam Ölçülü Supangle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Nişasta, kakao, şeker, yumurta sarısı, süt bir tencereye alınıp karıştırılır. Sonra ocağa alıp göz göz oluncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra ocağın altı kapatılır, tereyağ, bitter çikolata ve vanilya eklenip karıştırılır, güzelce eritilir. Soğumaya bırakılır, güzelce soğuduğuna emin olunduktan sonra buzlu su eklenir ve mikserle yaklaşık 5 dakika çırpılır. Sonrasında istediğiniz kaplara hisse edilir. Buzdolabında en az üç saat bekletilir. Ben bu tatlıyı bir gece evvelden hazırlayıp buzdolabına kaldırıyorum, sonraki gün kıvamı çok hoş oturmuş oluyor. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun Tam Ölçülü Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tam Ölçülü Supangle Tanımı İçin Malzemeler Bardak ölçüm 200 ml 5 su bardağı süt (1litre) 2 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı nişasta (biraz tepeli) 3 yemek kaşığı kakao 7 yemek kaşığı şeker 1 paket bitter çikolata (80 gr) (100 gram da olur) 2 yemek kaşığı tereyağ 1 pk vanilya 1 bardaktan bir parmak eksik buzlu soğuk su Tam Ölçülü Supangle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Nişasta, kakao, şeker, yumurta sarısı, süt bir tencereye alınıp karıştırılır. Sonra ocağa alıp göz göz oluncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra ocağın altı kapatılır, tereyağ, bitter çikolata ve vanilya eklenip karıştırılır, güzelce eritilir. Soğumaya bırakılır, güzelce soğuduğuna emin olunduktan sonra buzlu su eklenir ve mikserle yaklaşık 5 dakika çırpılır. Sonrasında istediğiniz kaplara hisse edilir. Buzdolabında en az üç saat bekletilir. Ben bu tatlıyı bir gece evvelden hazırlayıp buzdolabına kaldırıyorum, sonraki gün kıvamı çok hoş oturmuş oluyor. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun Tam Ölçülü Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı