T tekin Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,708 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 95 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Kas 2023 #1 Tarhana Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 kase tarhana 1-5 çay kaşığı tuz Sosu 1 çay bardağı zeytinyağ veya ayçiçek yağı 3 tatlı kaşığı nane Tarhana Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle tarhanayı bir tencerenin içine alarak üzerine gelecek kadar sıcak su koyup erimeye bırakıyoruz. Ara ara karıştırarak erimesini sağlıyorum ben patates ezeceği kullandım tarhana eridikten sora ocağa alalım Üzerine bir miktar daha sıcak su tuz ilave ederek kaynamaya bırakıyoruz. Ben altını kıstım sürekli karıştırmaya gerek yok yaklaşık 30- 35 dakika piştikten sora servise hazır. Afiyet olsun Tarhana Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Tarhana Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 kase tarhana 1-5 çay kaşığı tuz Sosu 1 çay bardağı zeytinyağ veya ayçiçek yağı 3 tatlı kaşığı nane Tarhana Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle tarhanayı bir tencerenin içine alarak üzerine gelecek kadar sıcak su koyup erimeye bırakıyoruz. Ara ara karıştırarak erimesini sağlıyorum ben patates ezeceği kullandım tarhana eridikten sora ocağa alalım Üzerine bir miktar daha sıcak su tuz ilave ederek kaynamaya bırakıyoruz. Ben altını kıstım sürekli karıştırmaya gerek yok yaklaşık 30- 35 dakika piştikten sora servise hazır. Afiyet olsun Tarhana Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı