bilgiliadam
Yeni Üye
Tarkan Benim Vefalı Yarim Kara Topraktır türküsü takran benim sadık yarim kara topraktır türküsü tarkan benim vefalı yarim kara topraktır türkü sözleri ve dahası burada arkadaşlar Hemen Şimdi sizlere Tarkan türküleri içersinde en çok takdire değer eski türkülerimizden olan Tarkan Benim Sadık Yarim Kara Topraktır klibi haberlerini sunmuştuk Şimdi ise Tarkan yorumu ile yeniden can bulan bu türkünün sözlerini sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler Tarkan Benim Sadık Yarim Kara Topraktır türkü sözleri burada arkadaşlar 1549252087 1549252087 tarkanbenimsadikyarimkaratopraktirturkusu5c57b5fb5fea8tarkanbenimsadikyarimkaratopraktirturkusu5c57b5fb5fea8tarkanbenimsadikyarimkaratopraktirturkusu5c57b5fb5fea8 Arkadaş Dost Diye Nice Nicesine Sarıldım Dost Arkadaş Diye Nice Nicesine Sarıldım Benim Sadık Yarim Kara Topraktır Nafile Dolandım Ey Yar Boşa Yoruldum Benim Vefalı Yarim Kara Topraktır, Kara Topraktır Nice Güzellere Ey Yar Bağlandım Kaldım, Bağlandım Kaldım Ne Bir Vefa Gördüm Ne Faydalandım Her Türlü isteğim Ey Yar Topraktan Aldım Benim Vefalı Yarim Kara Topraktır, Kara Topraktır Her Kim Oysa Olursa Ey Yar Bu Sırra Mahzar, Bu Sırra Mahzar Dünyaya Bırakır Ölmez Bir Eser, Gün Kazanç Veyseli Ey Yar Bağrına Basar Benim Vefalı Yarim Kara Topraktır, Kara Topraktır Gün Gelir Veyseli Ey Yar Bağrına Basar Benim Vefalı Yarim Kara Topraktır, Kara Topraktır Tarkan Benim Sadık Yarim Kara Topraktır klibi için BURAYA TIKLAYIN arkadaşlar