Son Konu

Tarkan'dan Sezen Aksu'yla Selfie Geldi! İşte Bugün Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (20 Ocak)

morfeus

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-0adebc6f4ca0de4ee49f4bdb7208b516cb25caaa.jpg

Merak ettiğiniz 'Ünlülerin güncel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' üzere sorularınızın yanıtı burada!

1. Pelin Karahan

☕☕

2. Fahriye Evcen

3. Mehmet Günsür

Everything is in the right place.... We salute you @iggypopofficial ! : @zeynep_ozkanca #realwildchild #iggypop #basedistanbul

4. Hazal Subaşı

5. Okan Kurt

6. Gülben Ergen

Dün bu yolda ağır kar yağışından yollar kapalıydı… 41.Anaokulumuzun açılışı, ulaşımımız riskliydi. @cocuklargulsundiye ve @dogancucelogluofficial için pırıl pırıl bir güneş var bugün. Yolumuz, niyetimiz, uğraşımız güzelliğe, eğitime, sevgiye #cocuklargülsündiye 

7. Ezgi Mola

☃️

8. Eda Ece

Maske Kimsin Sen yeni kısım cumartesi 20.00!@foxturkiye @maskekimsinsen

9. Dilan Çiçek Deniz

Allons-y  #whovian

10. Kaan Yıldırım

11. Neil Patrick Harris

12. Aslı Enver

❄️

13. Didem Soydan

14. Hadise

Dün akşam Yasemin’i izledim ve hala gülüyorum! Stand-up gösterisi ile ilgili ayrıntı veremem lakin herkes kesinlikle gidip izlesin, eminim çok eğleneceksiniz, güleceksiniz ve telefona bakmak bile aklınıza gelmeyecek!

Yasemin meslek seyahatini anlatırken ben bir bayan olarak şunu hissettim; Hakikaten istediğin vakit her şeyi başarırsın bu dünyada. Bayan, erkek fark etmez. Gayesine gerçek yürümen kâfi. Yasemin’de seyahatinde bunu başarmış, birincilere imza atan bir sanatçı.

Yasemin sen uygun ki varsın…

Özgürlük, sanat ve eşitlik için bu ülkede savaşan her bayan uygun ki var.

15. Tarkan

Sezen Aksu müzikleri ve varlığı ile bu topraklarda vicdanın, kalbin sesi olmuş, ülkemizin en büyük değerlerindendir.Candır, canımızdır o.Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiç bir vakit unutulmayacak, tarihe yazılacaktır.

Bugünün tbt’si de Sezen’le yıllar evvel gittiğimiz Thailand tatilinde herkesi grup başbaşa gezip tozduğumuz, eğlendiğimiz, tanınmadan özgürlüğün tadını çıkardığımız unutulmaz anlardan olsun ❤️

#tbt

16. Şahan Gökbakar

Heybetini saklı tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor.  #tuvaletaynası

17. Burcu Esmersoy

en hoşu ❤️

18. Selen Görgüzel Alkan

O bakışlara ömrümü veririm be…Mutluluğun fotoğrafını çekmişsin @isogkgz teşekkür ederim gönüldaşım çok pahalı hanımefendi isminizi biliyorum umarım burdan görür teşekkürümü kabul edersiniz sağolun varolun ❤️ alışılmış dün gece bizimle bir arada olan tüm dostlara ve konuklarımız sizede sonsuz teşekkürler #iyikivarsınız❤️

19. Aslı Kızmaz

20. Kim Kardashian

21. Chiara Ferragni

Üst Alt