Merak ettiğiniz 'Ünlülerin güncel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' üzere sorularınızın yanıtı burada!
Dün bu yolda ağır kar yağışından yollar kapalıydı… 41.Anaokulumuzun açılışı, ulaşımımız riskliydi. @cocuklargulsundiye ve @dogancucelogluofficial için pırıl pırıl bir güneş var bugün. Yolumuz, niyetimiz, uğraşımız güzelliğe, eğitime, sevgiye #cocuklargülsündiye
Dün akşam Yasemin’i izledim ve hala gülüyorum! Stand-up gösterisi ile ilgili ayrıntı veremem lakin herkes kesinlikle gidip izlesin, eminim çok eğleneceksiniz, güleceksiniz ve telefona bakmak bile aklınıza gelmeyecek!
Yasemin meslek seyahatini anlatırken ben bir bayan olarak şunu hissettim; Hakikaten istediğin vakit her şeyi başarırsın bu dünyada. Bayan, erkek fark etmez. Gayesine gerçek yürümen kâfi. Yasemin’de seyahatinde bunu başarmış, birincilere imza atan bir sanatçı.
Yasemin sen uygun ki varsın…
Özgürlük, sanat ve eşitlik için bu ülkede savaşan her bayan uygun ki var.
Sezen Aksu müzikleri ve varlığı ile bu topraklarda vicdanın, kalbin sesi olmuş, ülkemizin en büyük değerlerindendir.Candır, canımızdır o.Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiç bir vakit unutulmayacak, tarihe yazılacaktır.
Bugünün tbt’si de Sezen’le yıllar evvel gittiğimiz Thailand tatilinde herkesi grup başbaşa gezip tozduğumuz, eğlendiğimiz, tanınmadan özgürlüğün tadını çıkardığımız unutulmaz anlardan olsun
O bakışlara ömrümü veririm be…Mutluluğun fotoğrafını çekmişsin @isogkgz teşekkür ederim gönüldaşım çok pahalı hanımefendi isminizi biliyorum umarım burdan görür teşekkürümü kabul edersiniz sağolun varolun alışılmış dün gece bizimle bir arada olan tüm dostlara ve konuklarımız sizede sonsuz teşekkürler #iyikivarsınız