Tartışmalar da Kadınların Erkeklere Verdikleri Zeki Cevaplar
Ciftler arasındaki munakaşalar zaman zaman sertleşir İşte sert gecen tartışmalar sırasında kadınların erkeklere verdikleri cevaplar
Akrabalar
Bir cift hic konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi Daha onceki bir tartışma munakaşaya donuşmuştu ve hicbiri teslim olmak istemiyordu
Keci, katırlarla dolu bir ciftliğin yanından gecerken koca, alaycı bir bicimde sorar: 'Akrabaların mı?'
Karısı 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarım'
Kelimeler
Kocası karısına kadınların bir gunde kac kelime kullandığına dair bir makale okuyordu 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime'
Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır'
Kocası karısına dondu ve sordu: 'Efendim?'
Yaradılış
Bir gun bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak, hem de bu kadar guzel olabildiğini anlamıyorum'
Karısı yanıtladı: 'Acıklamama izin ver Allah beni sen cekici bul diye cok guzel yarattı; Allah beni seni cekici bulayım diye cok salak yarattı!'
Konuşmama cezası
Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı Aniden adam ertesi gun karısının kendisini sabah 5:00 de iş icin bir ucuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak icin, bir kağıdın uzerine 'Lutfen beni sabah 5:00 de uyandır' yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve ucuşu kacırdığını farketti Cok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parca kağıt buldu Kağıtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı
Erkekler bu tip yarışmalar icin yeterli donanıma sahip değiller Allah erkeği kadından once yaratmış olabilir, ancak şaheserden once her zaman bir taslak vardır