D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Eki 2023 #1 Tavada Kaşarlı Milföy Gözleme Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru Yeteri kadar dilim kaşar peyniri Tavada Kaşarlı Milföy Gözleme Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Donmuş milföy hamurumuzu biraz çözülmesini bekleyelim. Orta ateşte ısınan tavamıza ben yağ kullanmadan yaptım. Ortadan ikiye kestiğimiz milföy hamurunu tavaya koyalım arkalı önlü kızartalım. Milföyü ikiye ayıralım ve bir dilim kaşar peyniri arasına yerleştirip tekrar kapatalım. Bu şekilde 1-2 dk pişirip sıcakken servis edin. Afiyet olsun . Tavada Kaşarlı Milföy Gözleme Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Tavada Kaşarlı Milföy Gözleme Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru Yeteri kadar dilim kaşar peyniri Tavada Kaşarlı Milföy Gözleme Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Donmuş milföy hamurumuzu biraz çözülmesini bekleyelim. Orta ateşte ısınan tavamıza ben yağ kullanmadan yaptım. Ortadan ikiye kestiğimiz milföy hamurunu tavaya koyalım arkalı önlü kızartalım. Milföyü ikiye ayıralım ve bir dilim kaşar peyniri arasına yerleştirip tekrar kapatalım. Bu şekilde 1-2 dk pişirip sıcakken servis edin. Afiyet olsun . Tavada Kaşarlı Milföy Gözleme Tarifi Fotoğraflı Yapılışı