T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Tavada Kıtır Kıtır Baharatlı Krutonlar Tanımı İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet bayat ekmek 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu ya da rendelenmiş ezilmiş sarımsak (Ben sarımsak ekstraktı kullandım) Tavada Kıtır Kıtır Baharatlı Krutonlar Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle ekmeğimizi ikiye böleli. Akabinde şeritler halinde dilimleyelim. Her dilimi ortadan ikiye kesip küp küp doğrayın. Tavanın altını orta ateşte açıp sıvı yağımızı gezdirip ekmekleri tavaya koyalım. Altın rengini alana kadar orta ara karıştıralım. Tuz, karabiber, kekik, pulbiber ve sarımsak tozunu ekleyip, tatlandıralım. Fazla yağını almak için havlu kağıt kullanabilirsiniz. Çorbalara eşlik eden bu enfes çıtır kruton denemenizi isterim. Afiyet olsun Not: Bu ekmekleri cam kavanozda nemsiz ortamda 2-3 hafta kadar saklayabilirsiniz. Tavada Kıtır Kıtır Baharatlı Krutonlar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tavada Kıtır Kıtır Baharatlı Krutonlar Tanımı İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet bayat ekmek 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu ya da rendelenmiş ezilmiş sarımsak (Ben sarımsak ekstraktı kullandım) Tavada Kıtır Kıtır Baharatlı Krutonlar Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle ekmeğimizi ikiye böleli. Akabinde şeritler halinde dilimleyelim. Her dilimi ortadan ikiye kesip küp küp doğrayın. Tavanın altını orta ateşte açıp sıvı yağımızı gezdirip ekmekleri tavaya koyalım. Altın rengini alana kadar orta ara karıştıralım. Tuz, karabiber, kekik, pulbiber ve sarımsak tozunu ekleyip, tatlandıralım. Fazla yağını almak için havlu kağıt kullanabilirsiniz. Çorbalara eşlik eden bu enfes çıtır kruton denemenizi isterim. Afiyet olsun Not: Bu ekmekleri cam kavanozda nemsiz ortamda 2-3 hafta kadar saklayabilirsiniz. Tavada Kıtır Kıtır Baharatlı Krutonlar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı