Y yasuo Yeni Üye Katılım 14 Şub 2021 Mesajlar 84,876 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 36 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 11 Kas 2023 #1 Tavada Lavaş Böreği Tanımı İçin Materyaller 2 adet lavaş Peynir (ben süzme ve kaşar peynir kullandım) Yarım çay bardağı süt Sıvıyağ yahut tereyağı Tavada Lavaş Böreği Tanımı Yapılışı Tavanın tabanına sıvı yağ yahut tereyağını sürüyoruz. Üzerine 1 adet lavaş koyuyoruz ve süt ile biraz ıslatıyoruz . Daha sonra peyniri koyuyoruz. Üzerine tekrar lavaş koyuyoruz ve süt ile biraz ıslatıyoruz. En üste tekrar sıvı yağ yahut tereyağı koyarak ocağa alıyoruz gerili önlü kızartıp servis ediyoruz. Şimdiden afiyet olsun .
Tavada Lavaş Böreği Tanımı İçin Materyaller 2 adet lavaş Peynir (ben süzme ve kaşar peynir kullandım) Yarım çay bardağı süt Sıvıyağ yahut tereyağı Tavada Lavaş Böreği Tanımı Yapılışı Tavanın tabanına sıvı yağ yahut tereyağını sürüyoruz. Üzerine 1 adet lavaş koyuyoruz ve süt ile biraz ıslatıyoruz . Daha sonra peyniri koyuyoruz. Üzerine tekrar lavaş koyuyoruz ve süt ile biraz ıslatıyoruz. En üste tekrar sıvı yağ yahut tereyağı koyarak ocağa alıyoruz gerili önlü kızartıp servis ediyoruz. Şimdiden afiyet olsun .