iltasyazilim
Yeni Üye
Tavada Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için;
*2 yemek kaşığı süt
*2 yemek kaşığı yoğurt
*1, 5 su bardağı un
*1 kabartma tozu
*1 çay kaşığı tuz
*1 un
*3 yemek kaşığı sıvı yağ
Sosu için;
*1 yemek kaşığı salça
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*3 yemek kaşığı su
Üzeri için;
*1 domates
*1 köy biberi
*Sucuk
*Kullandım lezzeti güzel oldu siz ne dilerseniz ekleyebilirsiniz
*Tavaya yapışmaması için sıvı yağ
Tavada Pizza Tarifi Yapılışı Hamurumuzu vermiş olduğum ölçüler tam ilave edip kaşık yardımıyla karıştırılır ele yapışan!!! Bir karışım elde etmiş olacağız,*tavayı yağlayıp (2 yemek kaşığı kadar yaklaşık) kaşığın arkasını tavadaki yağa sürüp hamurumuzu ince bir şekilde yayıyoruz ve altı hafif kızarınca (5 dk) ters çeviriyoruz,
üzerine sosunu kaşığın arkasıyla sürüp diğer malzemelerini ilave edip altı kızarana kadar yaklaşık 4 dk sonra pizzanız hazır afiyet olsun*Not: Ben ince sevdiğinden verdiğim ölçülerden 2 büyük pizza çıktı
*2 yemek kaşığı süt
*2 yemek kaşığı yoğurt
*1, 5 su bardağı un
*1 kabartma tozu
*1 çay kaşığı tuz
*1 un
*3 yemek kaşığı sıvı yağ
Sosu için;
*1 yemek kaşığı salça
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*3 yemek kaşığı su
Üzeri için;
*1 domates
*1 köy biberi
*Sucuk
*Kullandım lezzeti güzel oldu siz ne dilerseniz ekleyebilirsiniz
*Tavaya yapışmaması için sıvı yağ
Tavada Pizza Tarifi Yapılışı Hamurumuzu vermiş olduğum ölçüler tam ilave edip kaşık yardımıyla karıştırılır ele yapışan!!! Bir karışım elde etmiş olacağız,*tavayı yağlayıp (2 yemek kaşığı kadar yaklaşık) kaşığın arkasını tavadaki yağa sürüp hamurumuzu ince bir şekilde yayıyoruz ve altı hafif kızarınca (5 dk) ters çeviriyoruz,
üzerine sosunu kaşığın arkasıyla sürüp diğer malzemelerini ilave edip altı kızarana kadar yaklaşık 4 dk sonra pizzanız hazır afiyet olsun*Not: Ben ince sevdiğinden verdiğim ölçülerden 2 büyük pizza çıktı