T teknoloji Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,992 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Haz 2024 #1 Tavuk Nugget Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tavuk göğsü 2 yemek kaşığı un 1 diş sarımsak Yarım çay kaşığı kimyon Bir fiske kimyon Yarım çay kaşığı karabiber Tuz Üzeri için; 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı mısır unu 1 adet yumurta Yeteri kadar galeta unu Tavuk Nugget Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün materyalleri;tuvuğu,unu,sarımsağı,baharatları,tuzu robota doldurup düzgünce çekelim. Elimizi ıslatıp bezeler koparalım harçtan, ıslak ele yapışmadığı için ben bu formülle yapıyorum. Tahmini 13-15 adet nugget çıkıyor. Nuggetları evvel mısır unlu karışıma, akabinde yumurtaya ve galeta ununa bulayalım. Daha sonrada kızgın yağda gerili önlü kızartalım . Pratik ve lezzetli bir sunum oldu şimdiden afiyet olsun Tavuk Nugget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tavuk Nugget Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tavuk göğsü 2 yemek kaşığı un 1 diş sarımsak Yarım çay kaşığı kimyon Bir fiske kimyon Yarım çay kaşığı karabiber Tuz Üzeri için; 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı mısır unu 1 adet yumurta Yeteri kadar galeta unu Tavuk Nugget Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün materyalleri;tuvuğu,unu,sarımsağı,baharatları,tuzu robota doldurup düzgünce çekelim. Elimizi ıslatıp bezeler koparalım harçtan, ıslak ele yapışmadığı için ben bu formülle yapıyorum. Tahmini 13-15 adet nugget çıkıyor. Nuggetları evvel mısır unlu karışıma, akabinde yumurtaya ve galeta ununa bulayalım. Daha sonrada kızgın yağda gerili önlü kızartalım . Pratik ve lezzetli bir sunum oldu şimdiden afiyet olsun Tavuk Nugget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı