Son Konu

tek kişilik skeçler

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
TEK KISILIK SKEÇ

Buraya niçin çıktım biliyor musunuz? Nereden bileceksiniz! Hiç Olmazsa ben söyleyeyim Efendim size acilen bir nutuk çekeceğim
Neden şaştınız? Yalnız büyükler hitabe çekmez ya biz de çekeriz Keza de çoğu kez

Bayram Haftası der hitabe çekeriz Kitap Haftası der hitabe çekeriz

Allah korusunVerem Haftası Davranış Haftası anneler Günü Babalar Günü Yeni Yıl Yıl sonu Çocuk Haftası der çekeriz nutukları
Biz bu sayılı haftaları günleri arkadaşlarla paylaştık Bana Tavır Haftası düştü En zoru da işte bu Ben size acilen ne söyleyeyim bilmem ancak!
(Biraz durur) Arpacı kumrusu gibi düşünmektense bir şeyler söylemeliyim

Hah aklıma geldi durun (Yüksek sesle) Kumbarası olanlar ellerini kaldırsınlar! (Bekler sayar gibi yapar) Gördünüz mü? Kumbarasızlar daha fazla Ben şu anda size ne söyleyeyim bilmem ama!

Peki bankada hesap açtıranlar ellerini kaldırsınlar! (Bekler gene sayar gibi yapar) İşte demedim mi? Gene hesapsızlar daha fazla Ben size hemen ne söyleyeyim; bilmem ancak!

Haa affedersiniz Başkasının parasını malını mülkünü sormak ayıp sayılır ama ben size diğer ne sorayım bilmem ama!
Durun durun buldum Yerli malı sevenler ellerini kaldırsınlar! Çekinmeyin canım kaldırın Bu da ayıp yok ya Ayrıca yerli malını hoşuna gitmek bir vatan borcudur (Tez ivedi sayar) Bakın eller Mehmetçiklerin süngüleri gibi havaya dikildi Elleriniz gönülleriniz tasa görmesin!

Fakat öğretmenimiz diyor oysa: Yerli malını yalnızca sevmek yetmez Onu uygulamak çoğaltmak da lüzum
Ben giyimden kuşamdan o kadar anlamam ya zannedersem hepiniz tepeden tırnağa yerli malı giymişsiniz İşte buna fazla sevindim açıkçası
Ayrıca yerli malı kullananlar tasarruflu kişi da olurlarmış Demek hepiniz tutumlusunuz İşte buna da fazla sevindim

Zaten bu zamanda müsrif olanlar gemilerini kolay kolay yürütemezler Ya kömürleri biter ya karaya otururlar

(Birazcık dolaşır düşünür) Ben size bir şey daha söyleyecektim fakat neydi acaba? Neydi acaba?

Siz de bilirsiniz Nasreddin Hoca bir gün camide vaiz edecekmiş Yani benim gibi hitabe çekecekmiş

Ey cemaat! Size bir şey söyleyecektim fakat bir türlü aklıma gelmiyor deyip yine durmuş

Bu ayla dayanamayan oğlu bağırmış:

Baba kürsüden inmek de mi aklına gelmiyor?

Siz söyleyin büyüklerim ben size daha ne söyleyeyim bilmem oysa! *

Üst Alt